- Член од
- 11 ноември 2015
- Мислења
- 304
- Поени од реакции
- 118
Дали може некој да ми каже каде може да најдам обични пластични држачи за регистерски таблици? Пребарував по Интернет ама не успеав да најдам било што конкретно.
Најсигурно во отпад за стари возила ако имаш во близина.Дали може некој да ми каже каде може да најдам обични пластични држачи за регистерски таблици? Пребарував по Интернет ама не успеав да најдам било што конкретно.
Kako prvo proveri dali ti se vrakja gorivoto vo rezervarot. Na samata pumpa imas nepovraten ventil i toj znae da nedrzi. Ako e to togas ke mu stavis nadvoresen nepovraten i to bi bilo to. Zatoa ti pali odma koga veke ednas ke zapali. Nema vreme da se vrati nazad dodeka vo drugiot slucaj toa verglanjeto ti e dodeka pumpata ne nabie pritisok. Se proveruva so najobicen barometar od 200 denari. Imas na youtube milion videa za ova.Му се случило вакво нешто некому? бензинец. Кога е на поладно, колата веднаш пали (сабајлечки или гаражирана или во зима). На ова сонце, околу 4 саат, долго време верглам и едвај пали. Некогаш прекинувам верглање па верглам уште еднаш за да запали. Чудно што откако ќе запали, дури и ако веднаш ја изгаснам и повторно заверглам, одма ќе запали. Ова не се случува кога моторот е загреан од возење туку само кога колата е на вака повисока надворешна температура барем половина ден.
И ако некој знае, од што би било, дали и колку е сериозно ова во пари и поправки? Или да не го чепкам![]()
Ретко поштен.Луѓе кажете ми некој реален и поштен дилер на автомобили? Пратете ми линк од профил или сајт.
https://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3281207Kia Ceed на реклама5 има 3 огласи од 2009/2010 со 1,4 бензин со мала километража со цена од околу 2600Е (која сигурно при купување би се намалила).
Дали некој од вас има искуство со ваква кола?
Реални им се цените?
Малце ми е збунувачки зошто хјундаи и30 од иста година е со речиси двојна цена.