- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.121
- Поени од реакции
- 339
Што телефон?
Хуавеи п20Што телефон?
Јас го користам на 9ка и некако повеќе батеријата ми троши, а за позитивни работи немам некако коментар, Night модот можеби...Јас се мислам дали да апдејтирам Самсунг Ј6 на андроид 9ка. Веќе вечита дилема ми се овие апдејтиве. Само си мислам дека нешто ќе ми се зезни.
Нешто брзината не е сменета? Да зафаќа повеќе меморија?Јас го користам на 9ка и некако повеќе батеријата ми троши, а за позитивни работи немам некако коментар, Night модот можеби...
Huawei би требало црна тема да имаат. Побарај на интернет и види.Мене дечки,ми лета телефонот после апдејтов ....Еднаш,два пати ми се угаси сам,го ресетирав еднаш само обично и ферари е сеа .....Само шо мрзам сеа е шо се е бело да ги ебам у дизајн ... Од три-навигацијата до слајд даун менито .... Многу поубаво беше црно ...Пубг играта ми лета мазно,Нид фор спид игрицата супер исто ....
ИМА,но не е адаптирана уште .Huawei би требало црна тема да имаат. Побарај на интернет и види.
Ја у Телеком салон си поиграв со P30 Pro, ѕверка од телефон, и успеав да му најдам црна тема, мислам некаде кај Battery се идеше или Display.
у која смисла?ИМА,но не е адаптирана уште .
Помалку ја троши батеријатаШто е разликата во црната тема кај многу апликации или во Аndroid оs на некој од телефоните ? Не ја троши толку батеријата, подобро работи или да не замара очи толку бело и други бои ?
На OLED/AMOLED едно што ги гаси пикселите и притоа троши помалце батерија, а друго е што нема очи да те болат, и се намалува ризикот од Burn - In.Што е разликата во црната тема кај многу апликации или во Аndroid оs на некој од телефоните ? Не ја троши толку батеријата, подобро работи или да не замара очи толку бело и други бои ?