Како да ја симнам Amazon Music на Android?
Прегледај го приврзокот 208707
Ко шо ја се логирам на spotify преку vpn у америка (пошо кога го праев акаунтот на vpn у америка го праев, и неможам да го сменам).
Така и ти преку vpn,али ако праиш акаунт глеј да биде пр. италија пошо тоа најблиску така побрзо ќе ти отвара. Е сега ако е како кај spotfy само еднаш преку vpn да се логираш па да исклучиш и да ти работи,тогаш топ, а ако не ќе мора секогаш да уклучуваш vpn а тоа ќе ти зима data па затоа,би ти препорачал tunnel bear,можеш да им твитнеш,и ќе ти дадат нешто гратис,мислам гига или 500MB беше,али на секој месец неискористено ти се префрла (како кај телеком со мобилниов интернет).[DOUBLEPOST=1557340127][/DOUBLEPOST]
охи... ми одговорија на друг форум, од ИСТИОТ број и на друг му ѕвонеле, наводно тоа било некој си СКАМ, јас не знам што е тоа...
Ако отвараш било какви реклами,следен пат само тргај ги,пошто има и такви што можат (ова на компјутер најчесто) преку keylogger се ке ти чита што пишуваш,и пасворди свашта... али тука македонија слабо мета за такви ствари.
туку има едни ти викаат ќе ти дадат нешто ово она само пиши го бројот. И оп после или ќе те смараат,ќе ти вртат,или spam пораки.
Како што гледам на сликата,стар телефон ваљда block нема,па затоа симни си Security Master, и блокирај го тој број. (Исто така со security master можеш и скирени броеви да блокираш,па така да нема да има кој да те замара).