Продавањето на франшизниот играч за потенцијал никако не е фантастично само по себе. Делува на паметен потег на Грифин, но има уште многу работа има пред Пеликаните дур да не убедат дека ризикот им се исплател.Тотално ја промаши поентата на сликата. Никој не вели дека не вреди АД ама ова што го направи Грифин е фантастично. Ја осигура сегашноста и иднината на франшизата имајќи во предвид дека пиковите од ЛА се откако ЛеБрон најверојатно нема да биде таму.
Bukvalno lonzo ima pogolemi sansi za mvp od davis.. Nema sansa nekoj igrac da osvoi mvp so lebron vo ekipa koj e avtomatski 27/7/7..nelogicno eVredi AD za site tie mockovci. Najverojatno MVP ke e naredna sezona.
Izgleda za nekoj drug dejvis zboruvas ti...Bukvalno lonzo ima pogolemi sansi za mvp od davis.. Nema sansa nekoj igrac da osvoi mvp so lebron vo ekipa koj e avtomatski 27/7/7..nelogicno e
Ja mislam deka svesno Bron ke ja prepusti scoring leader ulogata na AD, narocito pak ako dojde tret superstar vo timot. Vekje e vo seriozni godini Bron, ne e ova vremeto od Majami ili Klivlend. A i realno neka bide taka, Bron e all round igrac i ke gleda za timot, a AD ke si roka kosevi. Za MVP ne znam, ne vlagaat samo poenite kako kategorija za osvojuvanje na ovaa nagrada, ima i dosta drugi faktori.Bukvalno lonzo ima pogolemi sansi za mvp od davis.. Nema sansa nekoj igrac da osvoi mvp so lebron vo ekipa koj e avtomatski 27/7/7..nelogicno e
Curry nema da pretne naredna sezona. Ke zaboravi kosarka da igra.Curry skoro cela sledna regularna sezona sam ke ja igra, za mene e favorit za osvojuvanje na MVP posebno ako gi dogura GSW do Top 6 na zapad. Ke ima ludi brojki garant
Minus na progresija ?Curry nema da pretne naredna sezona. Ke zaboravi kosarka da igra.
Da apsolutno. Zatvoren ke e kako dupe. Tesko deka ke stignat do playoff GSW.Minus na progresija ?