- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 1.397
- Поени од реакции
- 1.886
Клима е нешто покомплицирано од нуклеарна централа за 90% народ.Golemo nepoznavanje ima za rabotata nw klimite megju narodot. Da ne se pravam pameten, do pred 1 godina i jas ne znaev, ama zashto ne sakaat pa da se educiraat barem malku, ne mi e jasno. Na kraj krarva, na nas ostanuva na shto povekje lugje da gi "prosvetlime". Mi se chudat koga ke kazam deka 24/7 mi se uklucheni klimite na ladenje. "Ne e zdravo" "ke se ispobolite" i slichno. A koga ke im kazam drka na 27/26 stepeni mi se na ladenje, se chudat. "E sho ke ti izladit na 27 stepeni namestena? ". Mene mi e perfekt. Iskreno, ne znam kako sum ziveel bez klimi vo zivotov. Se osekjam ko topla voda da sum otkril, zimi majka. Komforto za ziveenje mi e dignat 100% otkako staviv klimi. Gospod da mi gi pozivee samo, da mi izdrzat shto podolgo pred da se sluchi nekoj defekt.
Над 80% од народот не им е јасен феноменот наречен термостат, па за клима. Рерната на 300 ја ставаат 10 минути побрзо ќе загреела отколку на 200...
Микроталасна? Тоа е научна фантастика. Железо несмее внатре, а ти храна ќе ставаш и ќе ја јадеш. Фукушима.

[DOUBLEPOST=1560516765][/DOUBLEPOST]