The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne se vazat titulite na lezbejki hhhhhhhhСамо он и Навратилова имаат земено 12 пати еден ист турнир уопште, нормално она помал турнир има освоено толку пати
Кој турнир?Само он и Навратилова имаат земено 12 пати еден ист турнир уопште,
Овој.Кој турнир?
Cikago.Кој турнир?

Pa sve so treba e da kliknes na prviot link i vo tabot desno da vidis. Ama treba i da ne se vikas Zlatko ociglednoФала ти, стварно не ми текна да изгуглам пред да го пишам постот, тотално треба 200 IQ да имаш за да ти текне да изгуглаш.
Ај да видиме:
Прегледај го приврзокот 210561
Прегледај го приврзокот 210562
Да бе, еве стварно црно на бело си пишува Чикаго бил...како ја па слепец не видов.
Прегледај го приврзокот 210563
Na pres konferencii nekako poveke nervozen izgledahttp://www.tennis.com/pro-game/2019...en-12th-title-dominic-thiem-2019-final/82482/
Predobar tekst
Tuku sho mi bese zborot, nesto nadvor od titulive, nekako ne mi e presreken NadalNa pres konferencii nekako poveke nervozen izgleda
Ne ljubomori, uste malku i Rafa kje ja nosi titulata GOAT.Најдобар ЗЕМЈАШ, да. Најдобар во спортов, НЕ.
и 21 слем да освои, никогаш нема да биде најдобар. 15 РГ ќе има и 6 други. Ова ти е исто како Јуве со 30+ титули во сериа А да се смета за најдобар фудбалски клуб во светот.