Chernobyl

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Каков бизнис прават со серијава, на eBay продаваат графитна плоча од централата :pos:
https://webcache.googleusercontent....&cd=5&hl=mk&ct=clnk&gl=mk&client=firefox-b-ab
Не е ова од сега. Има ретарди што одат на тие турите во Exclusion Zone, ќе украдат нешто и го продаваат ebay, но сега има огромни казни ако те фатат дека крадеш нешто.

Само што графитов не бил никогаш дел од централата, пишува подоле :)

Трагичното е што мислам дека на сличен начин се одвивал разговорот помеѓу газдата на Дурмо Турс и техничарот за кобниот автобус :(
„Немало тогаш простор за противење“ важи сеуште за жал...
Da ama sega e razlicno, toj ako se protivel ke dobiel otkaz, a togas kursum. :D

Какви теории се пишуваат по нетов, морници ме лазат.
Имам читано дури и за теорија за намерно предизвикана хаварија со цел експеримент на големо количество зрачење врз цел континент :(

Какви теории се пишуваат по нетов, морници ме лазат.
Имам читано дури и за теорија за намерно предизвикана хаварија со цел експеримент на големо количество зрачење врз цел континент :(
Ne mi se veruva ova poso havarijava i SSSR go zafatila. Da bese samo zapadno od niv ke imase smisla, vaka mi nema logika.

Ne mi se veruva ova poso havarijava i SSSR go zafatila. Da bese samo zapadno od niv ke imase smisla, vaka mi nema logika.
теории, од луѓе како овој што ќе ја јаде ураниум :) Денес секој пишува секакви теории. Честопати и во вид на пропаганди, неслучајно насочени кон источниот блок.

Инаку точно е дека СССР имаше квалитетни високообразовани кадри. Штета што беше премногу репресивен систем.

This is some serious next level shit или - Македонци на интернет 2.0 :facepalm:
Прегледај го приврзокот 210237
Па и кога ке му го отвориш профилот и ке видиш во коментари дека е професор и ке ти стане јасно се. Само ги жалам студентите ако стварно е професор [emoji23]

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

И сега кој ќе ни биде следен најдобар пријател?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
I denes vo drzavava slicno e kako togas u SSSR samo sto togas se plasele kursum da ne dobijat ako ja kazat vistinata i se protivat na rezimot, a kaj nas se plasat da ne ja izgubat rabotata t.e da gi izbrkaat..

Истиот што тврди дека земјата е рамна. [emoji3]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom