Фан Клуб: Интер

Зошто да не сака бе.
Ме нервираат вакви муабети и кај нас у фан клуб кога се тера.

Ај добри Милан не игра ЛШ, ама вие играте, ете сеа Конте ви е тренер.
Финансиски стоите добро, не гледам зашто не би дошол, јаки курац Гризман со тоа педерските прослави на гол.

Моментално вакви муабети може да се тераат за Мбапе, Нејмар, Кристијано и Меси, друг свекој играч моментално е достапен за Интер, со ЛШ, Конте и кинезите.

Идат играчи у најдобри години од Челзи и Атлетико у Кина кога ги бара пола Европа за кеш, а не би дошол у Интер.

Да не си прајме филмој..Интер никој и ништо не е моментално во Европскиот фудбал..екипа што има 0 титули во изминатите 100 години и не е никаков фактор дури во домашното првенство,што нема никакви успеси и нема којзнае каква основа за иднина а и не се финансиски којзнае што за да си го дозволат Гризман....и плус тоа што се гробница за било какви фудбалери и сите забораваат фудбал кога ќе дојдат во Интер е сосема трета работа.

Затоа тоа дека играат ЛШ и тренер е Конте немора да значи ништо..еден-два порази со ред во декември-јануари како што се случува секоја година и одма ќе се случи распад систем...а и реално Атлетико Мадрид за Интер е институција моментално и нема логика да дојди од коњ на магаре.

Да бе еве гледам Атлетико се утепа од титули, што да ти кажам...

Последно уредено:
Последните 10 мислеше, последната нула од треберење на раката му се има стегнато ваљда.
Незнам што мислеше ама врска му нема муабетот.
Најверојатно му е незгодно во лш темата да пише нешто(таму се прослави со јаки днопертизи),па сеа тука малку ќе се истакнува [emoji4]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Најверојатно му е незгодно во лш темата да пише нешто(таму се прослави со јаки днопертизи),па сеа тука малку ќе се истакнува [emoji4]

Абе реално 10 години сме без титули, долг период е тоа за еден голем клуб како што е Интер.
10 години без титула во Серија и никакво достигнување во ЛШ. Болно фејдање беше ова, од година во година пополека станувавме less bright. Разбирлива ми е фрустрацијата од човекот, не го обвинувам.

Абе реално 10 години сме без титули, долг период е тоа за еден голем клуб како што е Интер.
10 години без титула во Серија и никакво достигнување во ЛШ. Болно фејдање беше ова, од година во година пополека станувавме less bright. Разбирлива ми е фрустрацијата од човекот, не го обвинувам.
Брате челзи ,сити и псж колку време беа без титули пред да влезе кешот?
Здрава пара чуда прави [emoji4]

Брате челзи ,сити и псж колку време беа без титули пред да влезе кешот?
Здрава пара чуда прави [emoji4]

Брат не ме интересира колку комшијата е посиромашен од мене и дали и него не му пали југото.

Јас гледам за нас. Ок сеа тоа е, сплет на околности, се деси тоа што се деси, но не смееме да го негираме фактот дека избледевме во овие 10 г. Тоа ми е зборот...

Триплетата не важи?

Ако заприметиш не напишав 10 години туку 100,што всушност нормално е дека не мислев буквално мислејќи дека ќе претпоставите која и е поентата на самата реплика ама очигледно сум згрешил и сите се фативте за годините а не за суштината на дискусијата.[DOUBLEPOST=1559489201][/DOUBLEPOST]
Последните 10 мислеше, последната нула од треперење на раката му се има стегнато ваљда.

Не,намерно напишав 100 што всушност во продолжение самиот образложуваш дека избледивме и тоа е голем период за клуб како нашиот и за нас како фанови на истиот.[DOUBLEPOST=1559489295][/DOUBLEPOST]

Како нема врска муабетот?

Нема врска дека сме нула од клуб?
Нема врска дека Атлетико е поголем,посилен,поамбициозен клуб од нас моментално?
Нема врска дека 100 години немаме титула ?
Нема врска дека Атлетико редовно е на врвот и си освојува по некоја титула чат пат?

Среди си ги аргументите пред да осудуваш кој пишел днозпоертизи.

Не можеш да си и навивач и да форсираш дека сме нула од клуб и да ги фалиш џубрињата на темата на Серие А. Едно е во жар на емоции да се каже било што за клубот, за време или после лош натпревар итн... не константно да се омаловажува клубот.

Атлетико Мадрид, Тотенхем и ред други мали клубови се моментално подобри од нас бидејќи сме (при крај) во бантер ера. Интер е и понатаму еден од најголемите клубови во Европа, по успеси, титули, навивачи и значење во фудбалскиот свет. Ние сме еден од гигантите и пак ќе бидеме во врвот затоа што ја имаме таа големина, го имаме тоа име и таа публика од +70к од која се тресат нозе. Оваа криза нема вечно да трае, се ќе си дојде на свое место.

Не можеш да си и навивач и да форсираш дека сме нула од клуб и да ги фалиш џубрињата на темата на Серие А. Едно е во жар на емоции да се каже било што за клубот, за време или после лош натпревар итн... не константно да се омаловажува клубот.

Атлетико Мадрид, Тотенхем и ред други мали клубови се моментално подобри од нас бидејќи сме (при крај) во бантер ера. Интер е и понатаму еден од најголемите клубови во Европа, по успеси, титули, навивачи и значење во фудбалскиот свет. Ние сме еден од гигантите и пак ќе бидеме во врвот затоа што ја имаме таа големина, го имаме тоа име и таа публика од +70к од која се тресат нозе. Оваа криза нема вечно да трае, се ќе си дојде на свое место.

Секогаш кога ги гледам ми ја убиваат желбата за фудбал и ентузијазмот што се појавува во мене за нив од време на време..јас разбирам да се неквалитетни и да речиме дека толку му е силата,ама онакви изданија како против Удинезе и Рома за мене се неопростливи...на било кој натпревар треба да одат на победа и да дадат се од себе,а не да се штедат и да чуваат нерешено..се надевам дека Конте ќе му го разеби мамичето мамино и ќе гинат на теренот...

Јас сакам кога нема да победат да видам разочарани лица,да се изнервираат дека не ги освоија трите бода,да не бидат никогаш задоволни со бод,да се крени узбуна во клубот кога ќе извадат нерешено или пораз...тоа е тој шампионски менталитет...затоа го омаловажувам Интер бидејќи си заслужија да бидат омаловажени...па колку сака историски нека сме добри или да имаме навивачи..Атлетико Мадрид и Тотенхем за нас се институции моментално и тоа неможиш да го негираш.

Ако заприметиш не напишав 10 години туку 100,што всушност нормално е дека не мислев буквално мислејќи дека ќе претпоставите која и е поентата на самата реплика ама очигледно сум згрешил и сите се фативте за годините а не за суштината на дискусијата.[DOUBLEPOST=1559489201][/DOUBLEPOST]

Не,намерно напишав 100 што всушност во продолжение самиот образложуваш дека избледивме и тоа е голем период за клуб како нашиот и за нас како фанови на истиот.[DOUBLEPOST=1559489295][/DOUBLEPOST]

Како нема врска муабетот?

Нема врска дека сме нула од клуб?
Нема врска дека Атлетико редовно е на врвот и си освојува по некоја титула чат пат?

После днопертизите за Ајакс мислам дека треба барем 2-3 пати да размислиш пред да пишеш на фудбал тема.
Друго - убаво ти вика Ио,кур ме боли за моменталната состојба.Тотенхем во наредни 100 години нема да ја има тежината на интер.
3то - Едно правилно одиграно трансфер лето со 4 играчи од типот на Гризман (втор или трет тиер играчи) и топ 5 тренер (конте) може експресно да не лансира пак во фудбалската елита (топ 10 клубови)
4то оди навивај за јуве.Нит ќе се нервираш,нит бутур.Секоја година титула.
5то - Кој клуб беше сити пред да влезат милионите од арабија?

После днопертизите за Ајакс мислам дека треба барем 2-3 пати да размислиш пред да пишеш на фудбал тема.
Друго - убаво ти вика Ио,кур ме боли за моменталната состојба.Тотенхем во наредни 100 години нема да ја има тежината на интер.
3то - Едно правилно одиграно трансфер лето со 4 играчи од типот на Гризман (втор или трет тиер играчи) и топ 5 тренер (конте) може експресно да не лансира пак во фудбалската елита (топ 10 клубови)
4то оди навивај за јуве.Нит ќе се нервираш,нит бутур.Секоја година титула.
5то - Кој клуб беше сити пред да влезат милионите од арабија?

Уште илјада твои постови,реплицирања,аргументи и не знам што нема да го побие фактот на овие четири точки:

"Нема врска дека сме нула од клуб?
Нема врска дека Атлетико редовно е на врвот и си освојува по некоја титула чат пат?"

Сега ти измислувај точки други како "оди навивај за Јуве","Сити каков клуб беше","правилно одиграно лето"..јас не знам од кај изникнаа овие реплики и каква врска има тоа со Интер и со ова што го спомнав?

Не знам по кој пат треба да ви се објасни т.е. нацрта дека Милан во 2017 фрлија во бунар преку 200 милиони евра и НИТУ ЕДЕН играч не му се погоди...буквално ниту еден и сега ти тука тврдиш дека ако кинезите т.е. оризарите ако фрлеле 600 милиони тогаш ќе имаме јака екипа и ќе се бориме за сите титули....јас мислам вас да ве стават генерални директори и да ги договарате трансферите можеби ќе погодите нешто.

Па ти какви аргументи имаш, жити се? Свесен си какви глупости тресеш, или импулсивно само пишуваш без да го употребиш мозокот?

Со што е Атлетико Мадрид поголем клуб од Интер? Океј е, Интер е во темница последниве 10 години, а Атлетико што, доминира во Ла Лига? Па во Шпанија имаш ДВЕ екипи што се гиганти, Барселона и Реал Мадрид и Атлетико во последниве 10 години има една шампионска титула и само ДВА пати завршиле пред еден од Барса/Реал. Увек биле зад овие две екипи и 3-4 пати завршувале како трети. Значи ни трети не завршуваа во последниве 10 години.

Да ја споредуваме претходната деценија, или overall. Во секој случај глупо би било. Атлетико никад не може да биде поголем од Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom