Друг пат биди појасен, за кои и какви величини се работи! Ставаш линк, одам читам и на крајот глеам оној ...., искрено пишува генерал, ама јас мислев дека се работи за некој вистински генерал.Претседателот, пејачот и картата на голема Албанија
Мислам дека можеме сите да се согласиме дека ова е еден од посолидните обиди за релативизирање. Апсолутно се гледа дека достоинствениот генерал бил на вечерен курс кај Геро, односно еден од шампионите во оваа дисциплина.
Инаку лично знаев еден генерал, ма што генерал тој беше ГЕНЕРАЛИШТЕ Трпко Здравковски, заслужува да му се спомне името, водеше формација скоро корпус (околу 20-50.000) и тоа го правше така успешно што се изненадив, затоа што немав прилика да сретнам многу темелно-успешни Македонци, мислам дека човекот не се врати во Македонија (во последниот разговор ми рече дека во Македонија се играат, “дворски игри“ или “игри околу престолот“ и дека полека ама сигурно ја губи својата сувереност, немав дилеми дека е искрен, само сакав да се борам затоа што сакам да верувам дека Македонците заслужуваат!).
добро е, штом си млад и разочаран тогаш ти е дозволено!Chill братче, ја сум само млад дечко кој е разочаран од се живо и диво у државата и кој не гледа иднина тука.
За античкиот филм, мислев на 20те згради и 100те споменици кои не беа воопшто потребни за зацврстување на античкиот корен(ако е точно тоа воопшто).
За соживотот, мислев на глупостите на Заев со вечери и инаугурации на албански јазик.
И олабави со речникот малку, секако се е у курац.
Останатото е, верувам, во склад со веќе реченото, особено со такви “млади“ мора се да биде и да заврши у рацку.