Струмица

Вечер 20.00 Митинг СДСМ. Утре Вмро. Завршни се мислам.
Градо кее ццкааа.. ке видат коо е и шоо е Струмица и каква е ..
Едниствено шо ќе видам се испечени фаци од цела Македонија донесени су автубуси за туѓи потреби..и ќе го напраат градо свињарник...

Едниствено шо ќе видам се испечени фаци од цела Македонија донесени су автубуси за туѓи потреби..и ќе го напраат градо свињарник...

:cuc::cuc:

Не сам по политиката, ама секој нек излева на митинг у својо град/село/маала/шобило.
Шоо толко на мода да носат 50 афтобуса, демек ајде ного народ имме за нашта партија. Мерене курове у песок.

Плиис, тргнејте политика вонка од темата. :back:

Не мешаме партии, ни политички фаци и се остало у тај концепт.
Праме мабет оти едвај исчистииме градо од карневало, пак саа исти ке стане заради ного странски народ. Шо нема потреба да присуствува тии денове.
Плус мабето почна од шеталиштето, ак иднинта за изгледо на градо треба даа вонка од темата, незнам шо е за унатре. :back:

Е ај каков ќе ни е градо... :D Вечер незнам дека ќе има пиене беспари. Ама утре у Платинум ќе е. Ако се фате некоја салам масичка... Ќе си искараме добар викенд. :pos: (не од партиски причини, можно е да одам оти ќе е free :pos:)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Е ај каков ќе ни е градо... :D Вечер незнам дека ќе има пиене беспари. Ама утре у Платинум ќе е. Ако се фате некоја салам масичка... Ќе си искараме добар викенд. :pos: (не од партиски причини, можно е да одам оти ќе е free :pos:)
^ И после неутралец бил, абе оооди бе :)

абе ке нема од страна рејсове... само од Струмица ке имало.
Обливион никој не меше политика само прааме мабет шо се дешава..настани у теко на неделта у Струмица. :)

Која беше страната на камерата што е поставена на културниот дом.

Е,ај не ја тупејте саа со политиката,ме боље таквото дали ќе иде Бранко или Груевски,кажејте друго шо има по градо,има ли швалерај?

Е,ај не ја тупејте саа со политиката,ме боље таквото дали ќе иде Бранко или Груевски,кажејте друго шо има по градо,има ли швалерај?

јааа дете бе.... :) тва ли ти се јадеееее... абе има од се по малце.. негде повеке.:toe:

јааа дете бе.... :) тва ли ти се јадеееее... абе има од се по малце.. негде повеке.:toe:
Еми ако има одејте тугај чинејте нешто :sekss: а не да :drk: на Бранко и на Груевски...
Оде ли народо на Свети Илии у Недела?

Еми ако има одејте тугај чинејте нешто :sekss: а не да :drk: на Бранко и на Груевски...
Оде ли народо на Свети Илии у Недела?

Абе да си треба... :)
Еми ка е убаво времето има ного народче... скарички пивце ово оно си праат чувеците.. саа и со количка можаш до цареви кули да се качаш. Милина:)

нема ефект со кола исто како да си бил у глобал ак одаш со кола до цареви кули.

Кој знаа од кога не сум бил на баиро ама саа почна да се стоплува временцето и ке се исцепам некој ден натам?Нели треба и јас некоо мрфка да апнам :),кажи ми само дали там има некоо кооперација отворено или треба под едната мишка да турам копано а под другата пивото и да фатам пато накај баиро!

нема ефект со кола исто како да си бил у глобал ак одаш со кола до цареви кули.

добро де има некои мрзлаци затва. :)

Кој знаа од кога не сум бил на баиро ама саа почна да се стоплува временцето и ке се исцепам некој ден натам?Нели треба и јас некоо мрфка да апнам :),кажи ми само дали там има некоо кооперација отворено или треба под едната мишка да турам копано а под другата пивото и да фатам пато накај баиро!

Нема коорпорации никакви.. мрвките,крали маркото у рацте или торбицата и лити нагоре.
P.s и скарата да не забрааш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom