Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пушти си "Малата сирена" или Пепелашка на Дизни или евентуално некоја шпанска серија и уживај со трубачите и „И така среќно си живееа до крајот на животот“Требаше и мораше крајот да се врти околу Дени и Џон. Или еден од нив или двајцата заедно. Можеа добри комбинации да се направат. Можеше Џон да им откаже љубов на Старкови и да ги скине Санса и Арја да воведе ред во the North и заедно со Дени да владеат. Можеше Џон да полуди и покаже лидерство после горењето на Кингс Лендинг па цел Вестерос да добие абер дека Џон е rightful heir to the throne и да се телепортира војска од цел Вестерос (како што правеа порано во серијата со брзи патувања) пред Кинг Лендинг па змејот да нејќе да се бори против Џон. Можеше Дени да консолидира позиции сеа и да ги скине сите пред да си воведе свој поредок.
Требаше да заврши така кралски, rising from the ashes со знамиња со трубачи со крунисувања, или можеби мега свадба со сите срања како што е редот.
Вака избраа премиер од ЛДП ебате.
Не гледам што е нелогично тука, Тирион дофрли финтата со постоењето на Night's Watch е дека на светот му треба место за злосторниците и отфрлените мажи по било кој основ, нешто слично како цивилизиран гулагКога сме кај нелогичностите, зошто се уште има Night watch кога го победија ноќниот крал, а со дивјаците имаат примирје. Што побогу ќе прават Џон Сноу и останатите таму, ќе гледаат кај што паѓа снег и ќе прават снешковци?
Ova bese poepski pretstaveno u LOTR samo mesto stol imase prsten. Just saying.Дрогон како го топи желесниот трон и во канџите го зема мртвото тело на Денерис е сцена која ќе се памети долго, поетично и епско.
Кога некој би поставил линк од кадарот кога излегува Денерис и позади неа змејот ги шири крилјата.
Болдираното. Од збор до збор.Заврши како заврши. Но ГоТ ќе биде една од најдобрите серии со тапа крај за долго време ми се чини. После ваква серија, се осеќам како да фали дел од мене, како празнина, налик депресија. Не знам дали е заради приврзување за ликовите, воодушевувањето со приказната или пак сооживувањето со настаните. Или пак reality kicks in во генеричениот живот каде што човек работи, јаде и спие ама без ГоТ. Како и да е. После секој крај на добра серија, филм или книга, го имам ова shitty feeling. И го мразам. Верувам не сум сам.
Пушти си "Малата сирена" или Пепелашка на Дизни или евентуално некоја шпанска серија и уживај со трубачите и „И така среќно си живееа до крајот на животот“
Како нај цврст лик, кој секогаш бил прорачунат во своите постапки и