Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е морално да се полага матура математика за упис на ПИТ?

Дали е морално да се полага матура математика за упис на ПИТ?
Не е морално, но е незадолжително ;) пази да не паднеш македонски

Здраво, ме интересира дали финки е признат главно во Германија, а и дали и каде е воопшто признат.

Целосно нови теории на две теми: 1) електрична струја, и 2) светлина и бои. Теориите се засновани на мноштво експерименти. Ако сакате да ја разберете електричната струја, воедно и дигиталната електроника, погледнете ја следнава страница https://newtheories.info

Здраво, почнав на пракса но за жал не e како што очекував, затоа сакам да ја напуштам праксата и да почнам негде друго. Како е процедурата, дали треба пак да се оди на студентска служба и дали се плаќа некоја казна?

Дали има некој што го изработува првиот проект аок?

dali moze da se polozi operativni na ispit samo so materijalot za vtor kolokvium?

Zdravo dali ima nekoj raspolozen taka d se kaze da dojde mesanger ili viber ensto slicno da go prasam nekoi rbaoti za fakultetot sto me interesiraat ako moze

dali moze da se polozi operativni na ispit samo so materijalot za vtor kolokvium?

Ако не се лажам задачите од втор колоквиум носеа помалку поени од задачите од прв.
Така што, не.

Има ли некој што има испитни/колоквиумски од ДМ1, или од втор колоквиум од ДМ (некој од ПИТ, од минатиот семестар)?

Мислење и кои се тешкотии на смеровите: Компјутерска безбедност; Мрежна безбедност; Интернет, мрежи и безбедност; Телекомуникации; Веб дизајн. Незнам од овие кои се по асолни смерови, највеќе ме влече Компјутерска безбедност и Мрежна (интернет и ...) безбедност така како полабави. Давајте предлози и мислења за некои смерови на ФИНКИ кои не сочинуваат математика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom