Eurovision Song Contest (официјална тема)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.141
Поени од реакции
4.021
https://youtu.be/y4HnbRIjtwE

Еве добра анализа на настапот, во главно и јас се согласувам со коментарот за тоа дисплеите кај што ја покажуваат од позади, некако не сфаќам што е поентата со тоа и делува малце ко ради реда нешто да има околу нема оти немале некои покреативни идеи за сценографијата на тој дел од песната. Тоа со сликите од мајките и децата во останатиот дел од песната е ОК и пеењето и звучи одлично, само ова со грбот на тамара ми е некако бош, ако ништо друго можеле разни видеа од неа како пее ама од напред во лице (јес да тоа веќе ќе дојде исто како Сергеј ама пак поеќе смисла има него од позади лол). И како што кажав и фустанот некако не ме бендисува многу ама ај не е ко лани коа се избаци онаа со тоа цицките :D

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
оваа година гарант зимаме прво место

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.010
Поени од реакции
37.339
Не рече директно, ама тоа ти го имплицира коментарот.
Не ми го имплицира, ти така си сфатил. Јас не го ни помислив тоа, малоумно е, нормално дека не можат да го копираат. Само Русија настапува пред нив, а буквално истата сценографија ја имаат, затоа мислев - кога ќе види обичниот гледач, ќе рече - ах, ова веќе го имаше. Ама да, подоцна сфатив дека не е баш исто, зашто Тамара ги користела тие баш само како огледала, ликовите не се појавувале на нив, како кај Сергеј, туку на задниот екран.[DOUBLEPOST=1557245862][/DOUBLEPOST]
Овој на средина по-геј не може да изгледа од тоа што изгледа.

S

staycalm

Гостин
Не ми го имплицира, ти така си сфатил. Јас не го ни помислив тоа, малоумно е, нормално дека не можат да го копираат. Само Русија настапува пред нив, а буквално истата сценографија ја имаат, затоа мислев - кога ќе види обичниот гледач, ќе рече - ах, ова веќе го имаше. Ама да, подоцна сфатив дека не е баш исто, зашто Тамара ги користела тие баш само како огледала, ликовите не се појавувале на нив, како кај Сергеј, туку на задниот екран.[DOUBLEPOST=1557245862][/DOUBLEPOST]
Овој на средина по-геј не може да изгледа од тоа што изгледа.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.010
Поени од реакции
37.339
Лаеле колку е смешно :) At least u tried, ajде
Види вака, друже. Не ме знаеш воопшто, затоа молчи си. А да ме запознаеш, ќе сфатиш колку си во заблуда дека моите мислења се хомофобични, или дека јас сум хомофоб. Полиберален од мене барем во моето опкружување, не сум сретнал. На времето, кога бев помлад, дури и активно поддржував одредени групи за правата на LGBT заедницата, сега веќе немам толкав жар. Ама човече, колку и да сум либерален, ова е претеризам. Нека појде, нека си го смени полот ако сака да е толку женствен, зашто она во најмала рака е гротескно, и да не речам - одвратно.

Или, во превод - немам ништо против хомосексуалците, ама феминизирани мажи се смешни, и точка, па ти лути се колку сакаш![DOUBLEPOST=1557252692][/DOUBLEPOST]
:pos:

S

staycalm

Гостин
Ама човече, колку и да сум либерален, ова е претеризам. Нека појде, нека си го смени полот ако сака да е толку женствен, зашто она во најмала рака е гротескно, и да не речам - одвратно.

феминизирани мажи се смешни, и точка
fragile masculinity is hitting u hard, isnt it?

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
fragile masculinity is hitting u hard, isnt it?
No, the real thing that's hitting me hard е фактот што на секоја тема на која отекуваш јајца за правата на LGBT-заедницата забораваш на правата на асексуалците, евнусите, деклиторизираните и на сите оние сексуални ориентации (а чијшто обесправен припадник сум и јас), кои не се опфатени во вашиот свет спектрум! #Правдазанас #Уа,LGBT! П.С. Само не сфаќам како луѓево наивно се пецаат на твоево транспарентно тролање. Obvious troll--->don't feed the troll :sleep:

Kajgana Shop

На врв Bottom