Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Алгоритмот на IMDB е таков. Смета колкав број на корисници гласале и со која оценка и на крај вади просек. Не знам зошто на некој би му сметало тоа. Повеќе е листа за популарност на сите времиња.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Интересно видео за снимањето на The Abyss и James Cameron.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кој го нема уште гледано Мираж и што се чека?
@wot @whatto ајде малку поживо куриња
ОК филмче, мислев дека заради фантастичните и нереални елементи ќе биде глуп но не излезе така на крај, додуша многу попредвидлив беше од претходните филмови на режисерот, дефинитивно Cuerpo и Contratiempo се поквалитетни филмови.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
ОК филмче, мислев дека заради фантастичните и нереални елементи ќе биде глуп но не излезе така на крај, додуша многу попредвидлив беше од претходните филмови на режисерот, дефинитивно Cuerpo и Contratiempo се поквалитетни филмови.
Мене не ми сметаше што беше предвидлив, малку шпанска серија момент беше стварно, ама ќе немаше поента филмот поинаку. Имаше еден момент што не го очекував, ама не ми беше нешто оу шит, само така I didn't see it coming. А вака генерално доста забавен ми беше, и што вика Тегла на Дарк стварно ме потсеќаше, тој вајб го имаше, и кудос што имаше тензични сцени. Добар е режисеров за градење тензија. Сега реално, си имаше некои дупки тука и таму, ама за вакви филмови неизбежни се дупките, самиот концепт е парадоксален. Меѓутоа, се на се ми беше доста солиден филмов.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Форумџии, предлог за одлична комедија, филм кој ве насмеал до солзи...
Ви благодарам однапред.
Apsolutely anything (2015)

Britanska komedija so Simon Peg.. Najomilen britanski akter mi enovoj ima prejaki komedii i se gazam od smeenje.. Na ovaa sum prskal so solzi i pagjanje bukvalno od stol.. Epten jak humor praat bitancive..

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.660
Поени од реакции
88.504
Star Wars ќе има нова трилогија 2022, 2024 и 2026 година.

Ова Дизни зинале за пари маме им ебам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom