Eurovision Song Contest (официјална тема)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.141
Поени од реакции
4.021
Ќе си остане исто тоа со жирито, ама нели откако сите држави ќе завршат со поени од жирито се праи листата со тоа кој има најмногу поени добиено па се до тој најмалку, епа доделувањето на поени од телевоутинг сега ќе е според таа листа почнувајќи од онаа држава што добила најмалку поени од жирито па нагоре, за да варираат поените и да не е познато кој е победник додека не стигнат до крај.
Аааа сеа сфатив. Па не е лошо ова :)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.873
Поени од реакции
8.257
Слушајте на слушалки на погласно за убаво да го слушнете гласот на Тамара.

Acapella верзија

Последно уредено:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.141
Поени од реакции
4.021
Денеска беше првата проба и тоа фустанот ама ич не ми се свиѓа. Друго од сценографијата многу некако не се виде и не може да се каже, прилично само она на сцена со црна позадина и некои огледала/видеа позади неа каде се гледа Тамара од позади додека пее али ништо спектакуларно (а и искрено не ја сфаќам многу поентата на огледалата). Од видеото нешто многу не ме фасцинира сценографијата јес да не е некои епик феил ко минатите години а и коментарите во главно се позитивни на интернет.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.006
Поени од реакции
37.335
Денеска беше првата проба и тоа фустанот ама ич не ми се свиѓа. Друго од сценографијата многу некако не се виде и не може да се каже, прилично само она на сцена со црна позадина и некои огледала/видеа позади неа каде се гледа Тамара од позади додека пее али ништо спектакуларно (а и искрено не ја сфаќам многу поентата на огледалата). Од видеото нешто многу не ме фасцинира сценографијата јес да не е некои епик феил ко минатите години а и коментарите во главно се позитивни на интернет.

Огледалата се всушност монитори. Во вториот дел од песната на нив се појавуваат ликови на девојчиња и жени. Мислам дека за прв пат се гледа дека не ја уништиле сцената од сам старт. Само штета што не е оригинално, зашто Сергеј Лазерев за Русија го има речиси идентично направено настапот.

Последно уредено:
S

staycalm

Гостин
Огледалата се всушност монитори. Во вториот дел од песната на нив се појавуваат ликови на девојчиња и жени. Мислам дека за прв пат се гледа дека не ја уништиле сцената од сам старт. Само штета што не е оригинално, зашто Сергеј Лазерев за Русија го има речиси идентично направено настапот.
А како ќе го ископираат настапот на Русија во период од 3 саати?

Член од
14 февруари 2018
Мислења
98
Поени од реакции
46
Најубав коментар што сум видел во мојот живот. За месеци се трудат и не е лесно да ги направиш тоа. Од 30 сек видео неможе да се разбере се. Прееска се слушнавме и презадоволна е Тамара од првата проба. #TeamProud

Sent from my iPhone using Tapatalk

S

staycalm

Гостин
Најубав коментар што сум видел во мојот живот. За месеци се трудат и не е лесно да ги направиш тоа. Од 30 сек видео неможе да се разбере се. Прееска се слушнавме и презадоволна е Тамара од првата проба. #TeamProud

Муабетот ми беше дека не знаат која држава каков сценски настап ќе има, Тамара прв пат го гледа сценскиот настап на Русија денес на неговата прва проба, сигурно нема во периодот од 2-3 саати меѓу настапите таа да рече е еве на Русија ми се свиѓа него ќе го копираме. Најверојатно е случајност, а и на Тамара не е цел настап фокусиран на лед огледалата, има и други елементи, дури на некој начин поубаво ми е смислено отколку на Русија.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.006
Поени од реакции
37.335
А кој рече дека го ископирале?[DOUBLEPOST=1557240955][/DOUBLEPOST]
Муабетот ми беше дека не знаат која држава каков сценски настап ќе има, Тамара прв пат го гледа сценскиот настап на Русија денес на неговата прва проба, сигурно нема во периодот од 2-3 саати меѓу настапите таа да рече е еве на Русија ми се свиѓа него ќе го копираме. Најверојатно е случајност, а и на Тамара не е цел настап фокусиран на лед огледалата, има и други елементи, дури на некој начин поубаво ми е смислено отколку на Русија.
Ама човек, кај прочита дека некој рече - го ископирале?

Член од
14 февруари 2018
Мислења
98
Поени од реакции
46
Се согласувам потполно со тебе, затоа и пишав златен коментар имаш Инаку Русија малку ме разочара со сценскиот настап но сепак преостанува целосно да го видиме.

S

staycalm

Гостин
Се согласувам потполно со тебе, затоа и пишав златен коментар имаш Инаку Русија малку ме разочара со сценскиот настап но сепак преостанува целосно да го видиме.

Русија каков таков настап, ќе си искара топ 5 гарант пошо е Сергеј[DOUBLEPOST=1557242495][/DOUBLEPOST]
А кој рече дека го ископирале?[DOUBLEPOST=1557240955][/DOUBLEPOST]
Ама човек, кај прочита дека некој рече - го ископирале?
Претпоставив дека ова ќе го вратиш :D
Не рече директно, ама тоа ти го имплицира коментарот. :)) Не е идентично со Русија btw, него цел настап му е со различни видеа од него во секое „огледало“.

Kajgana Shop

На врв Bottom