Тоа кажува за капацитетот на народот. Партиски. Како беше она? Како стока на гласање?[DOUBLEPOST=1557130397][/DOUBLEPOST]а во Ново Село
.. е сега пак добива градоначелник од СДСМ , ама со 6 гласа![]()
Како невер, море? Па партиски победи вчера. После сета голгота што му ја прават, како партија освои најмногу гласови. По само 2-2,5 г.[DOUBLEPOST=1557130542][/DOUBLEPOST]Edno e sigurno, VMRO DPMNE nevermore! Sea ushte da se pojavi treta opcija bolja od site drugi sho gi imame oti niedni ne se dovolni dobri za bilo kakov znacitelen progres na drzavata.
Е многу јак концепт, свиткај ја кичмата и наврти го задникот. Концепт... бог да чува. Без достоинство, како стока. А башка што 100 лаги кажаа, дека нема менување на име, на устав, итн, итн...Jас сум нова на форумов и сакав да прокоментирам.
Јас лично гласав за опцијата на Стево бидејки сметам дека имаат добар концепт за да се интегрираме во еу и нато. Не е сам така како флоскула кажано туку затоа што сметам дека е добар тој концепт каде се трудат во тој сегмент.НЕ сметам дека е идеално но добро е и ке се осекаат промените понатака посебно ако ги отвориме поглавјата каде ке почнеме формално да ги отвааме поглавјата а со тоа и ке се подобри квалитетот на живеење. Тоа нема да се осети за година две но на долг рок ке биде корисно за нас но и ке бидеме ментално зрели за да созрееме во едно демократско општество, каде ке ни бидат отворени границите и ке бидеме рамноправно со другите европјани.Ке имаме помош за обнова на патишта, земјоделиа, стипендија слободен проток на знаање и такви работи. Јас сум за овој концепт.
Последно уредено: