- Член од
- 18 април 2014
- Мислења
- 373
- Поени од реакции
- 678
Доказ се денешните избори дека Албанците се народ без свое јас . Мува без глава .Проста маса . Нека се навредат колку сакаат,ама кога си животно кое работи на основен инстинкт а не си без мозок,човек,Албанецу ти не човек . Размислуваш со кур а не со мозок кажано,без да си свесен да последици .... Наместо да се подобри ситуација,повелете со комуњарите уште полошо.Македонецот,јас глуп,ама вие Албанците уште поглупи ....Ве искористи ја ко курва без став,шо е принцип,беса,морал. Бетер ко Циганите сте . Немам омраза кон вас,туку криво ми е колку наивни станавте ..... Курот Еу,курот Нато ....Најмалку уште 15 години после 2030 година ќе почнеме старт за преговори . Сменивме име и што кур .Ние Македонците испаднавме глупи,ама вас уште бетер ви го бапнаа анално.Немате економски напредок во Македонија,ќе чекате за Еу уште две децении,пак небаланс Сдс-Вмро,не размислувате глупи Албанци,топовско месо.Бетер од Циганите ...Не ни почитувате,не ни толерирате,ќажано мизерија испаднавте ...... Денеска ко овци,еееејјјј,ко да ви јавиле толку јасно нарачано
Чаир 15.503 - 3.564.
Тоа ти се 12 илјади гласа разлика од една општина.
Тука ти е и Теарце 4.415 - 916
Друг да ти наредува,а свое јас и карактер да немаш .....Вие сте мизерија.Бетер од циганите.Јас имав став,не ги сакав двајцата куртони,го шкртнав неважечко ливче .....Одете ко мува без глава.Што глуп народ.Албанциве куртони бетер испаднаа..Овци ејјјј,до 4 саат немаше излезност,наеднаш БУМ ОД ИЛЈАДА РАЗЛИКА ..... Не е нормално извинете ....Албанците како народ се понижувате,не знаете да речете не и не.Можевте и Албанец да имате некое време .... Ееее Албанче,ќе си ја даде и својата краста од кожа ....
А 12 години коа беа со твојте у коалиција и на власт и решаваа избори у ваша полза, е тогаш беа мудри со свое јас и чесни [emoji1787]
Sent from my iPhone using Tapatalk