Струмица

Пред 2 години ка бех на одмор у охрид там беше, и на сегде постери од него, плакати... И нормално не ојдех шо ке праам, ни 1 песна не ме аресе. И таа шо е лет го ме нервира.

Епа не те аресе ни една песна затава шо не слушаш транс, хаус и сл:toe:

Епа не те аресе ни една песна затава шо не слушаш транс, хаус и сл:toe:
Зависи од песната. Се слушам јас. Не мора да значе оти не слушам транс, хаус... ка не ме аресе он. И ти знааш сам оти слушам електронска музика (дј-тиесто).

Зависи од песната. Се слушам јас. Не мора да значе оти не слушам транс, хаус... ка не ме аресе он. И ти знааш сам оти слушам електронска музика (дј-тиесто).

Знам оти слушаш од Тиесто, ама да слушаш хаус транс не значи само 4-5 песни да слушаш, тава опфаке да слушаш таква музика повеке

Е има ли некој слика бе мапа на струмица..ама со испишани улици ми треба нешто да наам...

Заев треба да го тргне Гоцето од плоштадо, и да му ставе споменик на Влатко Стефановски:vozbud::vozbud::vozbud:

Алал да му е. Господ да му даде здрааве до 110 години да свире

Maaaaleeee ne gi mozam Bravo Bend, vcera koj bese u Platinum sigurno e bil podnapien i si e pominal nogu ubavo. Jas umreh od dosada. Niz drugite kafice so imase?

Ја уште една мапа. Најнова. Неможам да ви ја пратам на сите цела оти е во програма. И има ного убави работи за градо. (за карневало, историја на струмица, споменици, брани...) се е со слики, текст, историја... 700мб е.
888e.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom