UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Kakov rasist e komentatotov, i Onana i Sisoko gi nareche Vanjama. :pos:
еве што е расист;)
Ne znam kako Rose stanal fudbaler, ama vrska si nema.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk
Баш за фудбалерот што нема да стане тренер оти не го ценеле доволно оти е црн:pos:, он не се гледа дека фудбал појма нема, бојата му сметала:facepalm:

Ајде сега не претерувајте со Тотенхем, им фалат Сон и Кејн, како сакате да играат.. Немојте да не победат во гости па да постирате како имале врска.

Овој со повредата го заеба полувремето најмалку 7 минути требаше да продолжи. И да не беше себичен beek сега 0 2 ке беше ама тоа е.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Баш несвојствено за овај Ајакс беше таа ситуација, веќе ја видов топката додадена и другиот кај што дава гол.

Само мене ми личи Де Лихт на Роналд Куман од млади дани? Има некој постар што го има гледано повеќе Куман?

Само мене ми личи Де Лихт на Роналд Куман од млади дани? Има некој постар што го има гледано повеќе Куман?
Само ти изгледа, и по градба и по движење не се слични, Куман беше многу побрз, почетниот чекор со топка на Куман беше побрз додека деЛихт е подобар во покривање простор и нормално игра со глава.[DOUBLEPOST=1556657343][/DOUBLEPOST]
Баш несвојствено за овај Ајакс беше таа ситуација, веќе ја видов топката додадена и другиот кај што дава гол.
Покриена му беше линијата за асистенција, ако идеше поблизу подавањето Љорис ќе ја блокираше.
Така да џабе се поведовте по коментаторот.

Ајде сега не претерувајте со Тотенхем, им фалат Сон и Кејн, како сакате да играат.. Немојте да не победат во гости па да постирате како имале врска.
A i ne sfakjaat izgleda deka Ajaks e prejak, deka ne e slucajno sto gi ishljakaa Real i Juve.

Браво, мерачки изгирано, штета за стативата на Зијех, готови ќе беа тогаш.

Заслужуваат барем финале, фудбалска неправда ќе биде ако не дојдат до него.
Не му беше денот на Тадиќ, фалеше некоја негова умешност, луд пас или шут. Ќе ги рашлакаат во Амстердам.

Не му беше денот на Тадиќ, фалеше некоја негова умешност, луд пас или шут. Ќе ги рашлакаат во Амстердам.
Јас да сум навивач на Барса, повеќе би сакал Тотенхем да пројде:D

Каде бе децава ајакс ќе ги поминат тотенхем не заебавајте ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom