Како што никој не го засега твојот пост.Во меѓувреме она што ќе треба да ве засега повеќе од она кој ќе победи на избори е ова :
https://1tv.mk/makedonija/хакерски-напад-на-сајтот-на-избирачки/
Веста излезе прво на it.com.mk, не е потврдена 100% (мвр ќе истражува) меѓутоа постои голема веројатност да е точна. База на податоци на активно гласачко тело во Македонија, достапна со име презиме матичен слика адреса итн.
20 години не имаат во рака.Џабе гледате 0.1%, 0.2%, албанците ги имат овие избори во рака.
Ради рамен данок е се! И со СДСМ ми оди бизнисот ама данок си е данок. Мицко и Гоцатебе најмалку од кого било ти е гајле за државата. тебе важно ти е само дпмне да биде на власт. берзата кога не оди, бизнисот со дпмне ти оди.
Што превара може да има во прв круг? Дали Гордана или Стево ќе водат со 1000 или 5000 гласа разлика, не прави ама апсолутно никаква разлика.Ништо чудно во Сарај да се спрема некоја опасна превара.
Да, ама сега интересно е што им требаат и на двете партии. Порано едната партија ќе им дадеше нешто и тоа е тоа. Сега и двете партии ќњ го продаваат газот.20 години не имаат во рака.
Tука Заев е у предност, има искуство он у таа дисциплинаДа, ама сега интересно е што им требаат и на двете партии. Порано едната партија ќе им дадеше нешто и тоа е тоа. Сега и двете партии ќњ го продаваат газот.
Еднаш кога државата ќе земе нешто нема враќање. Нека и Грујо твој се врати данокот назад не го враќа. Па нели и Грујо пред многу години воведе ДДВ па ете се навикнавме.Ради рамен данок е се! И со СДСМ ми оди бизнисот ама данок си е данок. Мицко и Гоца![]()
Да, а плус и владата купи лубриканти така да ќе има јако шибањеДа, ама сега интересно е што им требаат и на двете партии. Порано едната партија ќе им дадеше нешто и тоа е тоа. Сега и двете партии ќе го продаваат газот.
Ја не сум излегол, затоа не викај сите,-Гласачите на дпмне излегоа сите да гласаат
Данокот шо е никаков никаков е, ќе го укинат него, ама ќе воведат некаква радиодифузна такса,Еднаш кога државата ќе земе нешто нема враќање. Нека и Грујо твој се врати данокот назад не го враќа. Па нели и Грујо пред многу години воведе ДДВ па ете се навикнавме.