LustingVertigo
Snopdan Dogovich
- Член од
- 1 декември 2017
- Мислења
- 891
- Поени од реакции
- 1.369
Порции од по 600,700,800 денари.Аман каква плата зема просечен македонец за да си дозволи такви деликатеси.Ццц.
Добро, некад ќе си дозволиш да пробаш. Нема секој ден такви да јадеш.Порции од по 600,700,800 денари.Аман каква плата зема просечен македонец за да си дозволи такви деликатеси.Ццц.
Сите тие ресторани на кеј што се... ми се generic срање. Едното исто е само различно нашминкано.Дион е убедливо најлошиот ресторан во Скопје.
У цел свет е исто. Не бери гајлеСите тие ресторани на кеј што се... ми се generic срање. Едното исто е само различно нашминкано.
Исто глеам, многу туристи се заебуваат па седнуваат таму а толку боље места има низ Скопје.
Не е ресторан. Сетингот е фаст фуд, само што чекаш 10 минути да ти го направат сендвичот. Почнуваат да го спремаат по твојата нарачка. Имаш доста голем избор на сендвичи, се наоѓа за сечиј вкус. Сега имаат најнов извадено, врз плескавицата ставен похован кашкавал, сланина и сето тоа подмачкано со сос од сенф и мед. Вруќи порниќи. Цените се соленки, но си вредат. Имаш понекогаш и промоции со гратис помфрит, така испаѓа океј цена. Локацијата е тиња, колку што дознав од следната година се спремал поголем простор во центарот. Според мене, најдобриот вкус од фаст фударниците низ Скопје.Baking Bread некој јадел тука? Да сподели какви се сендвичите, доста примамливо делуваат вака на слики, евентуално нешто конкретно да препорача. Типична сендвичара е ко седмица или нешто како ресторантче бар е местово?
Za vkusovi ne se diskutira.Сос од сенф и мед
Пробав еднаш и никогаш повеќе.