- Член од
- 7 април 2019
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
kazete nekoja dobra serija od tipot na Vikings,Game of Thrones,The Last Kindgom etc..
Незнам дали ке ти се свиѓа ама можеш да ја погледнеш спартакус не е нешто посебно ама само таа ми текнува од тој тип на серии.kazete nekoja dobra serija od tipot na Vikings,Game of Thrones,The Last Kindgom etc..
Брат како бе ништо посебно, Спартакус е многу јака забава, а првата сезона особено си има супер квалитетиНезнам дали ке ти се свиѓа ама можеш да ја погледнеш спартакус не е нешто посебно ама само таа ми текнува од тој тип на серии.
Незнам човек некако никогаш не ми остави многу голем впечаток серијата, па затоа не ја ставам многу на есапот за такви серии од типот на неаБрат како бе ништо посебно, Спартакус е многу јака забава, а првата сезона особено си има супер квалитети![]()
Оваа серија Брус Ли ја правел и му била во план, па сега неговото семејство или фондација така нешто ја спонзорираат.https://www.imdb.com/title/tt5743796/?ref_=ttep_ep_tt
нова серија , кој обожава martial arts одлична 1еп
Многу брзо ја пуштиле Сабрина...denes na netflix prodolzuvaat so novi epizodi
sabrina
veep
Не е нова сезона туку продолжение на првата, многу серии прават така пуштат прв дел, па после некој месец втор дел.Многу брзо ја пуштиле Сабрина...
Јас пред некој ден ја догледав цела прва сезона, а они сега втора пуштиле...обично сериите за година дена ги пуштаат пак.
Ајде ајде, едвај чекам...