Општи дискусии за ТВ серии

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Оооо, само да знаеш колку така сум ги оставил на сред сезона! Не знам дали ќе ја продолжам, ќе видам.
Јас ја прекинав после шеста или седма епизода.
Претинејџерски ми се виде. Како и глумата на тие чупињата.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.810
Поени од реакции
1.713
Почната е новата сезона на Derry Girls, и се уште не знам како можат ова Британциве/Ирците да направат толку добра комедија, да се газиш од смеење, дали им е до јазикот или тој нивниот дијалект, или пак понашањето во такви историски услови. Штета што се малку ретардирани па повеќе од 5 до 6 епизоди по сезона не прават, а нова сезона после 2-3 години.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.408
Поени од реакции
23.252
Изглеа јако, мора да се гледа.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Почна втората сезона на Knightfall пред некоја недела, ако ја прати некој. Јас не сум стигнала да ги изгледам новите епизоди, али првата сезона ми беше интересна.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.810
Поени од реакции
1.713
Достапна е новата сезона на Santa Clarita Diet, и свое прво појавување имаат The Knights of Serbia со Горан Вишњич. Доста добра комедија, одрична хемија имаат Дру Баримор и Тимоти Олифант.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Quicksand на Нетфликс ја има почнато некој?

Член од
7 април 2015
Мислења
2.810
Поени од реакции
1.713
Quicksand на Нетфликс ја има почнато некој?
Јас планирав, но ми се собраа многу серии, па ја прескокнав, како и повеќето серии на Нетфликс, но ова е Шведско па делува поинтересно од останатите.

K

kicodarker

Гостин
12 monkeys, успеа да ми задржи внимание и тоа доста добро. Деталист сум по природа па доста низ детаљи ги исправаат некои нелогичности кои би се пројавиле низ еден ум, особено за ,,scifi жанр. Базирана на филмот е, апокалиптична и интересна засега.
Кој е мерак нека се проба.
п.с. На нетфликс нема ништо превод освен англиски. Ама пак стрима подобро и од јутјуб!!!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Тоа Шведско е интересно ако си 18 години. Ептен спора тинејџерска драма во која приказната има многу дупки и е со многу неточности за време на судењето, мислиш во Шведска навистина е така. Добар е само адвокатот.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.408
Поени од реакции
23.252
Го гледав и јас 12 Monkeys минатата недела, топ филм нема што.

Kajgana Shop

На врв Bottom