Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Кој и да ти кажувал појма си нема.Знаев дека BB не е тоа што го барам. За Блеклист ми кажуваа дека не била баш динамична.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој и да ти кажувал појма си нема.Знаев дека BB не е тоа што го барам. За Блеклист ми кажуваа дека не била баш динамична.
This country со овие двајцава лудаци во потпис и People just do nothing.Може ли да ми предложите ултра смешна серија?
НЕМА ПОДОБРА СЕРИЈАААА!!!!!
Billions е одлична. Arrow не ја препорачувам, Person of interest е ок, Criminal minds исто, La casa de papel на листа за гледање ми е, сите ја фалат. Другите не ги знам.Дечки,вие што сте поупатени со серииве,ќе може ли коментар/препорака/предлог за некој од следниве серии:
Arrow, La casa de papel, Strike Back,Almost human,Person of interest,Supernatural,Criminal minds,Grimm,Originals,Spartacus,Billions,The americans...
Благодарам однапред
Arrow во никој случај, срање од серија, мизерија.Дечки,вие што сте поупатени со серииве,ќе може ли коментар/препорака/предлог за некој од следниве серии:
Arrow, La casa de papel, Strike Back,Almost human,Person of interest,Supernatural,Criminal minds,Grimm,Originals,Spartacus,Billions,The americans...
Благодарам однапред
Дечки,вие што сте поупатени со серииве,ќе може ли коментар/препорака/предлог за некој од следниве серии:
Благодарам однапред
има и филм, доколку го немаш гледано...Limitless (2011)Не знам дали некој ја пишал ама ептен ме бендиса Лимитлес (Limitless) као у наш превов без граници..
И што се дешава, 28 годишен пропаднат гитарист без скршен денар добива препорака од другар да проба нова дрога - НЗТ во форма на апче и под дејство на истата стануваш мастермајнд, мозочните активности ти ги зголемува и додека си под дејство на неа си нешто налик ајнштајн. Али има и последици од истата односно здравјето си го нарушуваш по истекот на 12 часа од кога ќе ја испиеш таблетата и коа ќе помине дејството.. И има тука некои заврзлами каде што Бредли Купер (у серијата е сенатор) му дава лек за да нема нуспојави после апчето ама го условува да биде негов доушник во ФБИ.. И овој почиња да работи у ФБИ и гледајте понатаму многу заврзлами има.. Бредли Купер е у споредна улога у серијава..
Da da sum go gledal, Bredli Kuper e vo glavna uloga, fakticki serijava e dejstvie posle filmot..има и филм, доколку го немаш гледано...Limitless (2011)