Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Dali vredi 100m ne znam ama siguren sum deka Sanco bi se uklopil u timov bes problem. Sekako vredi da se proba mlad talentiran igrac zosto da ne

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Има тука баагимити прашања! Ајт нека и не се проблем парите, а се секогаш, Санчо ти е Хадсон Одои кој скубнал од Англија и се наиграл во Германија.
Челзи нејќе да му удоволи на овој, по питање минутажа и е спремен да го продаде. Која е логиката ние за дупло и повеќе пари да купуваме исти играч од Германија?
Мислам ок е! Секој играч е приказна за себе, и дај боже да го купиме Санчо и да биде барем слично на случајот де Брујне:D[DOUBLEPOST=1553429382][/DOUBLEPOST]
Мислам татко му
Ќе се договорат, ама ќе има тешки преговори. Сепак родител му е и ако Хуан мисли дека местото му е во МУ, ќе попуштат!

Не знам како ќе се развиваат во иднина ама моментално Санчо е Меси за Одои.

епа тоа е, никој не може да предвиди за било кој како ке се развива во нов клуб, затоа не треба да се пцуе по тренери и управа секад кога некој ке флопне

Sent from my iPhone using Tapatalk

Баји деветка носел за БСК :pos: :pos:

Баји деветка носел за БСК :pos: :pos:
Носел или и играл шпиц?
Нема да ме изненади, има добро владеење на топка, експлозивност, скок...
Ок е, ама у селска лига се мења место на играч на таа возраст и обично идат поназад не обратно:)

Носел или и играл шпиц?
Ок е, ама у селска лига се мења место на играч на таа возраст и обично идат поназад не обратно:)

Sorry, wot? Баји и владеење на топка ти се ко нестабилен експлозив и оган.

Носел или и играл шпиц?
Е за игра не знам, видов само дека дал гол со глава и дресот му е 9 :D а за екскурзии со позиции врвот е Валенсија цела кариера што игра везњак за Еквадор :zver:

Sorry, wot? Баји и владеење на топка ти се ко нестабилен експлозив и оган.
Мислев на владеење од типот прв допир, у скок и во ситуација кога треба да тргне напред (у фор што би рекле;)). ЈБГ не е секој мајстор како Ајсмен :D, ама има право на живот човекот:)
А за експлозивот и огнот, јалн'ш си, не се најопасна комбинација;)

Наводно сме биле заинтересирани за Лозано.
Не е лош + десно секако ќе е подобар од лингур.

Овој би бил одличен за Јунајтед , прочитав некаде дека Солскјаер ќе го земал наредна сезона, испратиле и скаути да го следат плус може да игра и бек и крило.

[DOUBLEPOST=1553469278][/DOUBLEPOST]Ако не ни го дадат Кулибали по разумна цена, за една година ќе му прави друштво на Фелаини во Кина.

Последно уредено:
Мислев на владеење од типот прв допир, у скок и во ситуација кога треба да тргне напред (у фор што би рекле;)). ЈБГ не е секој мајстор како Ајсмен :D, ама има право на живот човекот:)
А за експлозивот и огнот, јалн'ш си, не се најопасна комбинација;)

Мислити, и цвече брати...

Што се случува со шпекукациите за Погба и Ерера, сакаат да идат од Јунајтед на лето?! Има некој други информации од кредибилни извори?!

Што се случува со шпекукациите за Погба и Ерера, сакаат да идат од Јунајтед на лето?! Има некој други информации од кредибилни извори?!
Широко им поле

Широко им поле

Сега прочитав Реал го давал Хамас Родригез за Погба...ауууу

ОВДЕ[DOUBLEPOST=1553600494][/DOUBLEPOST]„Мундо Депортиво“ со ексклузива: Барселона замената за Луис Суарез ја пронајде во Манчестер Јунајтед

На насловната страница на денешното издание на „Мундо Депортиво“, медиум близок до Барселона, осамна бомбастична вест.

Маркус Рашфорд е трансфер цел на каталонскиот тим кој е во постојана потрага по замена за Луис Суарез кој влегува во финалните години од својата кариера.

На насловната на весникот близок до Барса стои насловот „Рашфорд на агендата“ што јасно алудира дека брзоногиот фудбалер на Манчестер Јунајтед е опција за нападот на Барселона.

Покрај Рашфорд, пореална и поверојатна опција е српскиот фудбалер кој буквално експлодира во Ајнтрахт Франкфурт, Лука Јовиќ, но за него во последен момент прсти замеша и Баерн Минхен, па можно е „Каталонците“ да останат со празни раце.

Код:
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Barcelona eye summer move for Rashford (Mundo Deportivo) <a href="https://t.co/RnO0gYF3dW">pic.twitter.com/RnO0gYF3dW</a></p>&mdash; BeksFCB (@JoshuaUbeku) <a href="https://twitter.com/JoshuaUbeku/status/1110479759207776256?ref_src=twsrc%5Etfw">March 26, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom