Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кретенска одлука, кој и да ја донел.
Можеше, но и мораше да му се даде шанса, макар и да ја утнеше.

Последно уредено:
Милан ако не го искористат распад системот во Интер и Рома нека се убијат

Па Милан е 3 место, бод пред Интер кој имаше преку 10 бода повеќе еден период, и 4 пред Рома.

Милан одлично го користи распад системот на двете екипи, проблем е што и Милан може со еден пораз од екипа ко Киево рецимо вечер да влезе у распад систем :icon_lol:[DOUBLEPOST=1552123564][/DOUBLEPOST]IMG_20190309_102304.jpg

Или у превод Брозо, Перишиќ и остала банд покондурени сељаци треба да се извинат на него, а не он на нив како што бара Интер :icon_lol:

Леле ќе биде јако периодов :icon_mrgr:

Колово ако добие Лаутаро жут ќе биде суспендиран за дербито, какво молење ќе удри Интер на Икарди да игра :icon_lol:

Последно уредено:
Па Милан е 3 место, бод пред Интер кој имаше преку 10 бода повеќе еден период, и 4 пред Рома.

Милан одлично го користи распад системот на двете екипи, проблем е што и Милан може со еден пораз од екипа ко Киево рецимо вечер да влезе у распад систем :icon_lol:

Па во глобала сите четири екипи немаат којзнае каков квалитет плус се нестабилни и немаат менталитет на оверачивери што би рекол iophool па ништо чудно до крајот на сезоната да има распад систем кај било кој од екипите и менување на местата на табелата..многу фактори ќе зависат ама мислам дека Интер дополнително се троши во ЛЕ и можно е да извиси,додека Рома го смена тренерот и можи на краток рок психички да му делува и да победваат барем против помалите екипи...додека Милан веќе изигра со Наполи и Рома каде не загуби,следната недела има дерби што е фаворит и можи да го добие,и ќе му остани само тешка утакмица со Лацио дома и Јувентус нагости(каде по default му е изгубена)...ама ова е на хартија,во пракса можат уште вечер да се избламираат

Па во глобала сите четири екипи немаат којзнае каков квалитет плус се нестабилни и немаат менталитет на оверачивери што би рекол iophool па ништо чудно до крајот на сезоната да има распад систем кај било кој од екипите и менување на местата на табелата..многу фактори ќе зависат ама мислам дека Интер дополнително се троши во ЛЕ и можно е да извиси,додека Рома го смена тренерот и можи на краток рок психички да му делува и да победваат барем против помалите екипи...додека Милан веќе изигра со Наполи и Рома каде не загуби,следната недела има дерби што е фаворит и можи да го добие,и ќе му остани само тешка утакмица со Лацио дома и Јувентус нагости(каде по default му е изгубена)...ама ова е на хартија,во пракса можат уште вечер да се избламираат
Od kaj znaes be deka ke izgubat od Juve... Do togas Juve i teoretski ke ja ima osvoeno titulata pa moze da im pusti bodce :icon_lol:

Od kaj znaes be deka ke izgubat od Juve... Do togas Juve i teoretski ke ja ima osvoeno titulata pa moze da im pusti bodce :icon_lol:

Бидејќи се ривали,не се мисираат многу како клубови,и секогаш ги шлапаат т.е. му се невидени пациенти...преседан помеѓу нив беше 2011 година кога Јувентус изигра ноншалатно против Милан и му ја пушти буквално утакмицата,ама од тогаш ги торпедираат кај ќе ги начекаат и немаат милост кон нив.

Бидејќи се ривали,не се мисираат многу како клубови,и секогаш ги шлапаат т.е. му се невидени пациенти...преседан помеѓу нив беше 2011 година кога Јувентус изигра ноншалатно против Милан и му ја пушти буквално утакмицата,ама од тогаш ги торпедираат кај ќе ги начекаат и немаат милост кон нив.
Mozno e da igraat so 2 postava kako vcera...

Многу е јак Пјонтек... да ги имам во тим Икарди и Пјонтек, 100 пати би го одбрал вториов одколку Аргентинецов.

Местат за да бидеме 3 место

Форца Спал :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom