Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милан ако не го искористат распад системот во Интер и Рома нека се убијат
Па Милан е 3 место, бод пред Интер кој имаше преку 10 бода повеќе еден период, и 4 пред Рома.
Милан одлично го користи распад системот на двете екипи, проблем е што и Милан може со еден пораз од екипа ко Киево рецимо вечер да влезе у распад систем![]()
Od kaj znaes be deka ke izgubat od Juve... Do togas Juve i teoretski ke ja ima osvoeno titulata pa moze da im pusti bodceПа во глобала сите четири екипи немаат којзнае каков квалитет плус се нестабилни и немаат менталитет на оверачивери што би рекол iophool па ништо чудно до крајот на сезоната да има распад систем кај било кој од екипите и менување на местата на табелата..многу фактори ќе зависат ама мислам дека Интер дополнително се троши во ЛЕ и можно е да извиси,додека Рома го смена тренерот и можи на краток рок психички да му делува и да победваат барем против помалите екипи...додека Милан веќе изигра со Наполи и Рома каде не загуби,следната недела има дерби што е фаворит и можи да го добие,и ќе му остани само тешка утакмица со Лацио дома и Јувентус нагости(каде по default му е изгубена)...ама ова е на хартија,во пракса можат уште вечер да се избламираат
Od kaj znaes be deka ke izgubat od Juve... Do togas Juve i teoretski ke ja ima osvoeno titulata pa moze da im pusti bodce![]()
Mozno e da igraat so 2 postava kako vcera...Бидејќи се ривали,не се мисираат многу како клубови,и секогаш ги шлапаат т.е. му се невидени пациенти...преседан помеѓу нив беше 2011 година кога Јувентус изигра ноншалатно против Милан и му ја пушти буквално утакмицата,ама од тогаш ги торпедираат кај ќе ги начекаат и немаат милост кон нив.
Не сум фанал спортска пола година, а ги чекам Милан 2ка за 2200ден![]()
Ne.I zasto ne go ponisti golot na Milan? Ne bese faul?
Mene mi se vide ko faul ama ajde.
Mene mi se vide ko faul ama ajde.