Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Кој и да ти кажувал појма си нема.Знаев дека BB не е тоа што го барам. За Блеклист ми кажуваа дека не била баш динамична.
Кој и да ти кажувал појма си нема.Знаев дека BB не е тоа што го барам. За Блеклист ми кажуваа дека не била баш динамична.
This country со овие двајцава лудаци во потпис и People just do nothing.Може ли да ми предложите ултра смешна серија?
НЕМА ПОДОБРА СЕРИЈАААА!!!!!
Billions е одлична. Arrow не ја препорачувам, Person of interest е ок, Criminal minds исто, La casa de papel на листа за гледање ми е, сите ја фалат. Другите не ги знам.Дечки,вие што сте поупатени со серииве,ќе може ли коментар/препорака/предлог за некој од следниве серии:
Arrow, La casa de papel, Strike Back,Almost human,Person of interest,Supernatural,Criminal minds,Grimm,Originals,Spartacus,Billions,The americans...
Благодарам однапред
Arrow во никој случај, срање од серија, мизерија.Дечки,вие што сте поупатени со серииве,ќе може ли коментар/препорака/предлог за некој од следниве серии:
Arrow, La casa de papel, Strike Back,Almost human,Person of interest,Supernatural,Criminal minds,Grimm,Originals,Spartacus,Billions,The americans...
Благодарам однапред
За Arrow... Првите две сезони мене ми беа ок. Може зашто во тој период немаше толку суперхеројски серии. 3 и 4 сезона падна многу квалитетот, 4 сезона дури можам да ја наречам срање толку што беше лоша. Од 5 до 7 сезона уфрлија некои нови ликови, малце пробаа да се средат, ама ништо посебно. Понекогаш ќе извадат добра епизода, ама серијата одамна ја загуби смислата. А како што пиша некој погоре, често има кросовер епизоди со другите серии на CW. А пошто не ги гледам тие серии тие епизоди буквално ми се губење време. Така да иако уште ја гледам серијата не би ја препорачал многу.Дечки,вие што сте поупатени со серииве,ќе може ли коментар/препорака/предлог за некој од следниве серии:
Благодарам однапред
има и филм, доколку го немаш гледано...Limitless (2011)Не знам дали некој ја пишал ама ептен ме бендиса Лимитлес (Limitless) као у наш превов без граници..
И што се дешава, 28 годишен пропаднат гитарист без скршен денар добива препорака од другар да проба нова дрога - НЗТ во форма на апче и под дејство на истата стануваш мастермајнд, мозочните активности ти ги зголемува и додека си под дејство на неа си нешто налик ајнштајн. Али има и последици од истата односно здравјето си го нарушуваш по истекот на 12 часа од кога ќе ја испиеш таблетата и коа ќе помине дејството.. И има тука некои заврзлами каде што Бредли Купер (у серијата е сенатор) му дава лек за да нема нуспојави после апчето ама го условува да биде негов доушник во ФБИ.. И овој почиња да работи у ФБИ и гледајте понатаму многу заврзлами има.. Бредли Купер е у споредна улога у серијава..
Da da sum go gledal, Bredli Kuper e vo glavna uloga, fakticki serijava e dejstvie posle filmot..има и филм, доколку го немаш гледано...Limitless (2011)