Game of Thrones

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.528
Деновиве ги репризирам сите сезони и ја очекувам финалната со нетрпение. На несакање прочитав некои коментари кои ме хајпнаа, а не сакав да бидам хајпнат.

Предходно репризирав една подобра серија @wot -е, ѓубре едно предавничко. :kafence:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И јас почнав да ја гледам пак од почеток . Паралелно земав и да ја читам темава од почеток затоа што тогаш не бев баш активен овде, па да видам што се зборело. Препорачувам :D

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Ima edno kratko video na Instagram od HBO pushteno, poglednete go ako mozhete :)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.558
Мислам дека у последната епизода ќе успеат да се пробијат и да го уништат прстенот.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само што ја изгледав првата епизода од четврта сезона и сакав да ве потсетам на еден од најепик дијалози

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На месец дена пред премиерата, да повториме што научивме од последниве сезони, за да има што помалку разочарувања, треба што помалце да дремиме на Редит :love:

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
На месец дена пред премиерата, да повториме што научивме од последниве сезони, за да има што помалку разочарувања, треба што помалце да дремиме на Редит :love:
Големо зло е тоа Редитот со демек "ликнатите" скрипти за новава сезона. Се излажав да прочитам неколку реда ама на време се откажав. Само да не направат некоја глупост ко пред некоја сезона кога пуштија 4 епизоди наеднаш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom