Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Јас не сум на став дека сезонава е последна шанса за титула на оваа генерација, напротив.

Ама мислам дека догодина ќе им биде значајно потешко. Многу поголем медиумски притисок и врз Клип и врз играчите. А богами и фановите ако годинава потајно се надеваа, догодина доста погласно ќе очекуваат.
Ништо нема да очекуваат фановите. Веќе видено. Ќе се силат пред почеток на сезона за после да речат дека не е трагедија ако не се освои и имало јака конкуренција. Впрочем тоа ќе биди најголема пречка наредна сезона. Сити и Јунајтед ќе истурат вреќи со пари летово за да се засилат.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.381
Ништо нема да очекуваат фановите. Веќе видено. Ќе се силат пред почеток на сезона за после да речат дека не е трагедија ако не се освои и имало јака конкуренција. Впрочем тоа ќе биди најголема пречка наредна сезона. Сити и Јунајтед ќе истурат вреќи со пари летово за да се засилат.
Јас некако сум убеден дека и Ливерпул ќе троши многу пари.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема да трошат летово. Само замени за тие што ќе си одат. А ќе си одат небитни играчи
Освен Кутињо тип на играч, не ви фали многу за прв тим.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.381
Нема да трошат летово. Само замени за тие што ќе си одат. А ќе си одат небитни играчи
Јас мислам дека ќе докупат 2-3 нови фудбалери и ќе потрошат над 150 милиони нето. Ама ќе видиме.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Освен Кутињо тип на играч, не ви фали многу за прв тим.
Нема место за таков играч. Квантитативно средината е ок. Квалитативно ќе видиме. Ќе зависи колку Кеита и Окс ќе играат на ниво. Хендерсон, Кеита, Фабињо, Вајналдум, Окс и еден од Милнер/ Грујич ако не и двата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
па немаат Сити нешто многу за купување за да фрлат брдо пари ма да со нив никад се незна и мислам ако не годинава наредната ке идат ол ин на ЛШ ако не ке се пакува Гвардиола
а за конкуренцијата си во право, мислам дека наредната сезона ке биде многу посилна, еве и Арсенал се разбудија и почнаа со трансфери

Sent from my iPhone using Tapatalk

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Јас мислам дека ќе докупат 2-3 нови фудбалери и ќе потрошат над 150 милиони нето. Ама ќе видиме.
Каде би ги ставиле тие фудбалери? Во нападот ќе бидат Салах, Мане, Фирмино, Шакири, Вилсон и уште еден напаѓач. А ќе си одат Ориги и Стариџ. Средина кажав кои ќе играат, а ќе си оди Лалана и можеби Милнер. Назад Трент, Ван Дајк, Гомез, Робертсон а замени Матип и генералот. Ќе треба само Клајн и Морено да се сменат. Евентуално Мињоле ако си оди. Се се ова резерви.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.425
Поени од реакции
43.241
Заха од Палас би го земал у Ливерпул и Мегваер од Лестер, белиот Ван Дајк како што еден член го нарече.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.381
Каде би ги ставиле тие фудбалери? Во нападот ќе бидат Салах, Мане, Фирмино, Шакири, Вилсон и уште еден напаѓач. А ќе си одат Ориги и Стариџ. Средина кажав кои ќе играат, а ќе си оди Лалана и можеби Милнер. Назад Трент, Ван Дајк, Гомез, Робертсон а замени Матип и генералот. Ќе треба само Клајн и Морено да се сменат. Евентуално Мињоле ако си оди. Се се ова резерви.
Класа напаѓач, класа плејмејкер, солиден централен бек. Првите двајца 70+ милионски, третиот 40+.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Класа напаѓач, класа плејмејкер, солиден централен бек. Првите двајца 70+ милионски, третиот 40+.
Ама каде ќе ги ставиш? Место кого? Стопер нема да земат. Ќе го чекаат Гомез да се управи. Супер ќе биди да ги сменат Ловрен и Матип ако ништо друго ама познавајќи го Клоп и нив ќе ги остави. Плејмејкер веќе рековме нема место. Ќе ги чека Кеита и Окс. Ако купи нов играч некој од постоечките ќе мора да бега. Нот гона хепен. Исто и за напаѓач. Фирмино ќе игра прва. Нема шанса да биди седнат на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom