Pa ne znaev kade se proveruva. Znavi si ostanuvam na toa da cekam.uste godina dena ??Pa velis podnesovte Sofija,sto baras da gi pisis broevite kaj sto pisat tie sto se po konzulski pat,pisi gore kade e so br. na molba i pin
Pa ne znaev kade se proveruva. Znavi si ostanuvam na toa da cekam.uste godina dena ??Pa velis podnesovte Sofija,sto baras da gi pisis broevite kaj sto pisat tie sto se po konzulski pat,pisi gore kade e so br. na molba i pin
Лазар Младенов 071 239 202[DOUBLEPOST=1551355422][/DOUBLEPOST]Дали Културен клуб Струмица и кул.клуб Скопје се под иста капа?[DOUBLEPOST=1551354578][/DOUBLEPOST]
I kako mozam da gi dobijam?eden tel za kontakt ima koj poveke ne postoi.na mail ne vrakaat
Прашај било кого,на интервју на сите им кажуваат дека за една година ќе земат државјанство,но тоа досега небило така.Pa ne znaev kade se proveruva. Znavi si ostanuvam na toa da cekam.uste godina dena ??
Cekam ukaz od juli mesecTi do kade si @Lara95 so pasosot koj status si?
Mozes da mi kazes koga go zema proishodot koj mesec i godina.Cekam ukaz od juli mesec
Ne se sekavam tocno , intervju mi bese vo 2017 juni, a od juli 2018 sum so ovoj status na polozitelno. A ti?[DOUBLEPOST=1551363484][/DOUBLEPOST]Mozes da mi kazes koga go zema proishodot koj mesec i godina.
Ne se sekavam dali koga go zemavme proishodot vednas odevme da ni zakazat za intervju istiot den?Ne se sekavam tocno , intervju mi bese vo 2017 juni, a od juli 2018 sum so ovoj status na polozitelno. A ti?
Probaj jas odev po linija od majka samo problem je kaj mene ist kako kaj tebe razlicni prezimina. Sega probam /urgiram ako moze da se pisi isto prezime i na umrenica kaj dedomi ama tesko odi... Probaj i po taja linija ,,pozzzEpa ne se poklopuvaat.nikako nemoze da se ispravi toa[DOUBLEPOST=1551280734][/DOUBLEPOST]
A dali moze od strana na majka?tamu se pokpoklopuvaat
Se vadi prepis da dokazes deka se braca ili sestri sto da se..jas vadev prepis da dokazam deka moite dedovci se rodeni braca ama so razlicito prezime.. toa se vadi isto kako izvod...odi prasaj da ti izdadat prepis ..Probaj jas odev po linija od majka samo problem je kaj mene ist kako kaj tebe razlicni prezimina. Sega probam /urgiram ako moze da se pisi isto prezime i na umrenica kaj dedomi ama tesko odi... Probaj i po taja linija ,,pozzz
никој нема појма од кога ќе потпишува! се е само нагаѓање и рекла-казала муабети !!!Koj kaza tuka deka od kaj 4 Mart ke pocnela da potpisuva ?
И јас сум во слична ситуација. Како да ја носам крштеницата оригинал кога ја понудив на интервју и службеничка ми рече дека нема потреба од неа и неќеше да ја земе? Како да се направам сега луда и да одам со сила да им ја носам?Obavezno da ja odnesis original krstenicata ili ke te stavat na dopolnitelna i ke se iznacekas.
Znam deka togas ne gi primaa,no potoa nastana problem otkrile mnogu falsifikuvani i pocnaa da gi baraat vo original,ako ne gi odnesis ke te stavat na dopolnitelna i ke se iznacekas,i koga ke ti se potpisi ukazot ako ti treba originalot ke si go pobaras i ke ti go vratat.И јас сум во слична ситуација. Како да ја носам крштеницата оригинал кога ја понудив на интервју и службеничка ми рече дека нема потреба од неа и неќеше да ја земе? Како да се направам сега луда и да одам со сила да им ја носам?