Струмица

Ќе треба да се распитам, мака ми е шо не се тетовирах летто у охрид ка бех, там на секој чекор цртаа и тва убаво

Тии од Охрид излеват за една недела... Поарно со пенкало се нацрти самио :)

Хаха..не бе може олук на грбо да се тетовирам :)

иначе чујал лее некој нешто,оти јас чујах диското(миднајт) ке го затварале после карнавалто? Стварно тва тама стана прчварник ебаго.. едно време галаксија шо беше
Дај боже бе, тава тама шо е бе ШТАЛА, цц тава ако е кафич јас ке сум Мајкл Фелпс ебаго, нека го затворат да видам сељаците дека ке ги примат у друг кафич :)
Тама не одам нема ни да одам у Миднајт до карнефалете.

Дај боже бе, тава тама шо е бе ШТАЛА, цц тава ако е кафич јас ке сум Мајкл Фелпс ебаго, нека го затворат да видам сељаците дека ке ги примат у друг кафич :)
Тама не одам нема ни да одам у Миднајт до карнефалете.

Ќе напраат нешто добро за општеството.

Хаха..не бе може олук на грбо да се тетовирам :)

иначе чујал лее некој нешто,оти јас чујах диското(миднајт) ке го затварале после карнавалто? Стварно тва тама стана прчварник ебаго.. едно време галаксија шо беше

:( Not good. Арно е саа как шо е, барем знааме дека се. Ак го затворат, гирилците ќе се рашетат и низ другите кафиче, а тва не е на арно. :)

вии па вии па до дека ојдеете право:tapp::tapp:да идат ѓупци и така и така сите други се как нас нема шо да се деламе

Не го потејте толко, има инспекции за тава дали смее да работе или не.
Сите со високо образование сте станале тука бе.

вии па вии па до дека ојдеете право:tapp::tapp:да идат ѓупци и така и така сите други се как нас нема шо да се деламе

абе ви па не се делејте ама бајнејте се. или затоа господ го создал дездорансот , стик и тако дајле

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И стварно не ми е јасно, ја некој ако знаа нека ми објасне. Шо е финтата у шпицо кондура, и сакото на излеване?

Ај разбирам на свадба да одаш, ама на излеване бе у кафич шпиц кондура? - Од дек шо сите говорат оти е селачки така да се носаш, па има и лица шо уште практикуват.

Ех Европоо и тама сте сите селаци, ама и тука не заостануваме.

Веќе ја и такви ќе почнат да излеват .....

0,,5797252,00.jpg

П.С 6000 мислења. :vozbud:

Emi pa vii ne zeajte na chuvecite u noojzto,ak sakat nek izlevat i na nal'ni ili na jadranki :pos: . Znaci maskite na zenskite ne gi gleet u gazo ili u mlekaarta(cickite) tuku u papucite,aj saa ne se smej? :raz:

Back
На врв Bottom