Струмица

На тиа од кабелнет да им ебам мајката. ИНТЕРНЕТО НЕ ИМ ГО БИВА ЗА ГАЗО ДА СИ ИЗБРИШАМ. УТРЕ ВИ НОСАМ МОДЕМО СО СЕ ЖИЦИ И ЕБАЈТЕ СИ МАЈКАТА, ЌЕ СИ СТАВАМ НОВ ИНТЕРНЕТ.

МРШ ДА ВИ ЕБАМ КУЧИИНТА ГНАСНИ, САМО ЛАЖАТЕ НАРОДО, ДОДЕКА МИ ОКЛУЧИ КАЈГАНА И КАФЕ СЕ НАПИЈАХ !

И јас се прикључувам на честитката. Само ќе чекам до први оти Телекабел само од први укључуват.

Alien abe ke si odis na kozmeticarka i ke kazas oti sakas netrajna tetovaza, osven u kozmetickite studija ne znam na drugo mesto deka moze

На тиа од кабелнет да им ебам мајката. ИНТЕРНЕТО НЕ ИМ ГО БИВА ЗА ГАЗО ДА СИ ИЗБРИШАМ. УТРЕ ВИ НОСАМ МОДЕМО СО СЕ ЖИЦИ И ЕБАЈТЕ СИ МАЈКАТА, ЌЕ СИ СТАВАМ НОВ ИНТЕРНЕТ.

МРШ ДА ВИ ЕБАМ КУЧИИНТА ГНАСНИ, САМО ЛАЖАТЕ НАРОДО, ДОДЕКА МИ ОКЛУЧИ КАЈГАНА И КАФЕ СЕ НАПИЈАХ !
Бавно ама сигурно ќе избегат сите ак не средат малце, направии го 64/64 денеска...
една страна отваре 20минути!:jaj:

тиии шо сакат да се тетовират нека го питат ичката он е најдобар у ср а богами и подобрите е у мк

Ичката важе за најјак тетоватор у Струмица. Ама они сакаа нешто за 2-3 месеца, он тетовире трајно:smir:

Ичката и Динето тетовират трајно, вии па ко се тетовирате веќе тетовирајте се трајно ако не па ич не се тетовирајте :wink:

Ичката га тетовира на сестра ми :) И ного ме аресе тетоважата :)

У Севиџ Нидл..у трговскио до судо..

Јас сакам едан Баљум истетовиран, седнан на шоља и сере...
на десната плешка, у боја даа...

Хаха..не бе може олук на грбо да се тетовирам :)

иначе чујал лее некој нешто,оти јас чујах диското(миднајт) ке го затварале после карнавалто? Стварно тва тама стана прчварник ебаго.. едно време галаксија шо беше

Alien abe ke si odis na kozmeticarka i ke kazas oti sakas netrajna tetovaza, osven u kozmetickite studija ne znam na drugo mesto deka moze
Ќе треба да се распитам, мака ми е шо не се тетовирах летто у охрид ка бех, там на секој чекор цртаа и тва убаво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom