Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Што е разликата од дистрибутер и застапник?

Бидејќи ХајСтор или кои и да се, викаат дека се дистрибутери.
Ako vo nekoja drzava postoi oficijalen zastapnik za nekoja marka obicno druga firma nema pravo da uvezuva, moze eventualno isto i oficijalen zastapnik za posirok region.[DOUBLEPOST=1548332254][/DOUBLEPOST]Eve uste edna novost od meizu
https://www.engadget.com/2019/01/23/meizu-zero-no-ports/?guccounter=1

работиш кај нив? пријтел имаш од кај нив? друго објаснување немам за глупостиве што ги пишуваш....

1. ако ти кажам колку вакви официјални увозници сум видел...
на мајпротеин, биотеч, олимп, он... за електронски уреди па хаос....

2. ти побарав од шаоми линк каде што пишува дека хај официјални партнери, ама нормално неможеш да постираш пошто нема...

3. на старната на шаоми како држава не нема.... а не па и офцијални увозници за нас ке имале....

4. немаат голем број на производи, немаат галантерија.....

5. у анхоч доста модели поевтини биле

6. покасно стигаат моделите

и ти ако мислиш дека се официјални увозници... пеки

Од каде тогаш да го купам Xiaomi Pocophone? Anhoch? Или некое друго место?

Од каде тогаш да го купам Xiaomi Pocophone? Anhoch? Или некое друго место?
Абе сеедно ти е од каде. И да не се официјални телефонот е оригинал. Можеш и од Солун да си купиш ако идеш натаму и ќе ти вратат % на граница или нарачај си од Али и користи кешбек.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

jas kako sho znam najvekje sporeduvani telefoni firma ili brend odsekogash bile EL Clasico haha Samsung VS APPLE

поко не се исплати тука да го земаш, на али е 290$ тука бараат 22к, сеа нез колку давачки се плаќаат но сепак мислам би испаднало баеѓи поефтино така

Samsung Galaxy S9 e podobar , nemoj da veruvash na kineski sranja kako Huawei , a i poslab e da ne e toa pricina Huaweito

Ми личиш на онаа презентеркана во Сити Мол што презентира Самсунзи, а појма нема од Самсунг. :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom