Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е можно како колку почетнички грешки прават во Челси, настрана трансфер банов. Наместо на тренер на кој освоил титула, да му го засилат тимот, прво на Мурињо му донесоа Баха Рахмановци, а потоа на Конте му ги донесоа сувите таленти Дринквотер, Бакајако и Баркли чинам. Таман кога треба тимот да го понесеш напред, овие се враќаат 3 чекори назад.

Па и не е некоја катастрофа за Челзи!
Сега ќе престанат да притискаат на Сари, ќе има година да си направи шема по своја воља!
Едиствено прашање е дали Азар ќе се согласи на нов договор со добра клаузула;), за Реал разбира се:D
Ако пак се решат да го продадат, не им гине десето место!

Како и за претходните клубови со ваков бан, после жалба ќе им ја намалат казната да биде еден трансфер период и нема да имаат никакви поголеми импликации врз тимот.

Па и не е некоја катастрофа за Челзи!
Сега ќе престанат да притискаат на Сари, ќе има година да си направи шема по своја воља!
Едиствено прашање е дали Азар ќе се согласи на нов договор со добра клаузула;), за Реал разбира се:D
Ако пак се решат да го продадат, не им гине десето место!

Дури и еден трансфер рок е многу а не пак два, ако им отиде хазар на лето, ќе се борат со бормут за 13то место наредната сезона.

Дури и еден трансфер рок е многу а не пак два, ако им отиде хазар на лето, ќе се борат со бормут за 13то место наредната сезона.
Ќе има жалба и одлагање на казната за во зимски рок

Сега за 2-3 места ли ќе ситничиме;)!
Инаку најверојатно ќе бидат банирани до зимото 2020, теоретски можат да купат уште на лето некого, па како Арда да не игра до зимата. На тој начин можат да ја активираат клаузулата за откуп на дебелиот. Како игра за чур им е:D. Има куп варијанти!

Fulham si rezerviraa denes karta za nazad vo Championship. Krivo mi e, interesen tim imaat vaka po iminja ama dzabe koga 0 igra imaat.

Не за џабе Челзи има толку играчи по позајмици, се спремаа со време.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom