Исчезнати лица

• Креатор на темата Креатор на темата apmkd
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
rsykHzO.jpg

Значи онај типон Филип со статусите и неговиот "мал google search и испутување на теткици" - Шерлок да будем, мислам дека ја претера.
Отсекогаш имало манијаци, отсекогаш имало некој шо се "нуди " да те префли, ама нели нормално од мали не учат "не влегувај по туѓи коли".
Ситуацијата била алармантна, никогаш немало исчезнато 4ца во 3 месеци. ха ха. Изгледа нема отворено на страната на мвр, па да види дека отсекогаш имало. Е сега, дали се исчезнати, избегани некаде nobody knows...

Оставам два линка да прочитате, не знам колку и дали се вистинити, но од ова со автомобилот со 4 жмигавци и ова со органите мака ми дојде читајќи :(

https://www.facebook.com/filipkordanovski/posts/10217710383651887

https://www.facebook.com/filipkordanovski/posts/10217710934865667

Кој е бе овој?
Шерлок или Поаро?
Место на злосторство има видено само на филм, ама битно теории еден куп има, а и 1.000 споделувања. :confused:

EDIT : Сега читам во коментар напишал : "Информацииве се од прва рака. "
Боже сачувај.

Последно уредено:
Кога МВР не ги боли кур за ништо се крева паника и луѓето ќе почнат да веруваат на секакви работи.

Не само за исчезнувањава но и за се друго, ИСИС филмот не доби епилог, убиството во сред бел ден во Дебар маало го заборавија сите итн итн.

Ова е статус од некој на fb:
"
И мене вчера еден албанец ми застана со сив голф 4ка (од страв не запамтив регистарски таблички) и почна да ми довикува „еј дечко!“. Збунет зошто ме вика, не знам од кај најдов храброст, ама го прашав „кажи, што е?“. А он ме гледаше право во очи, па во земја, па пак во очите, па пак во земја... аууу беше многу јазиво. И одеднаш ја извади раката од прозор и си реков леле сега пиштол ќе извади, па ко ќе се распука аууу ќе загинеме сите. А тој покажа со прстот кон земјата и ми рече: „Дечко, новчаникот ти паднал позади тебе.“
И кога се вртам, гледам аиии стварно. Го земав и џом да ме нема колку што ме држат нозеве. Ауу немате поима колку беше језиво. Значи ова Скопјево ич не е безбедно, стана ко некое гето во Њујорк. А полицијата нигде ја нема!!!"

КАЈ ТИ КАЖАЛ ЧОВЕКОТ ДЕКА ТИ ПАДНАЛ НОВЧАНИК ДУДУК ЕДЕН, КАЈ ЗАПУСТИЛ !

Ова е статус од некој на fb:
"
И мене вчера еден албанец ми застана со сив голф 4ка (од страв не запамтив регистарски таблички) и почна да ми довикува „еј дечко!“. Збунет зошто ме вика, не знам од кај најдов храброст, ама го прашав „кажи, што е?“. А он ме гледаше право во очи, па во земја, па пак во очите, па пак во земја... аууу беше многу јазиво. И одеднаш ја извади раката од прозор и си реков леле сега пиштол ќе извади, па ко ќе се распука аууу ќе загинеме сите. А тој покажа со прстот кон земјата и ми рече: „Дечко, новчаникот ти паднал позади тебе.“
И кога се вртам, гледам аиии стварно. Го земав и џом да ме нема колку што ме држат нозеве. Ауу немате поима колку беше језиво. Значи ова Скопјево ич не е безбедно, стана ко некое гето во Њујорк. А полицијата нигде ја нема!!!"

КАЈ ТИ КАЖАЛ ЧОВЕКОТ ДЕКА ТИ ПАДНАЛ НОВЧАНИК ДУДУК ЕДЕН, КАЈ ЗАПУСТИЛ !

Македонците да го вложуваа својот труд во нешто продуктивно колку што вложуваат во пукање сеир и исмевање до сега ќе бевме Швајцарија на Балканот. Патетика.

Кога МВР не ги боли кур за ништо се крева паника и луѓето ќе почнат да веруваат на секакви работи.

Не само за исчезнувањава но и за се друго, ИСИС филмот не доби епилог, убиството во сред бел ден во Дебар маало го заборавија сите итн итн.
медиумска ФБ паника околу киднапирање на деца имаше пред 5-6 години во Хрватска, демек некое ЦРНО комбе се движело низ цела држава..
А оваа работа е за некој и Бизнис, .. но ФАКТ е дека постои на светско ниво киднапирање на деца, па кога влегуваш во Грција има таму во нивните канцеларии голем постер од Интерпол, со слики на исчезнати деца...

медиумска ФБ паника околу киднапирање на деца имаше пред 5-6 години во Хрватска, демек некое ЦРНО комбе се движело низ цела држава..
А оваа работа е за некој и Бизнис, .. но ФАКТ е дека постои на светско ниво киднапирање на деца, па кога влегуваш во Грција има таму во нивните канцеларии голем постер од Интерпол, со слики на исчезнати деца...

Не викам дека сето ова не е коинциденција или е дело на типови со сив опел, но по сите работи што се случија и се случуваат години наназад народот изгуби верба во МВР и гледаат да снајдат како што можат. Не дека е рационално да веруваш во секој ФБ пост но кога тие што треба да те штитат никаде ги нема со години очекувано е да се крева паника и хистерија.

Имаше анкета на Еубарометар за доверба во институции пред година-две и резултатот беше Македонците имаат најмалку доверба во полиција на ниво на Европа (~30% имаат доверба само).

Некои велат како толку луѓе да исчезнат, не е конициденција, точно не е конциденција, народот предогло живее во мизерија го тепа депресија.
Како нема да е во депресија,после 28 години мизерија,уште овие со железниве опинци фалеа да го однесат обичниот човек на дното.

Во Волково пронајдена млада девојка мртва. Извор Курир. Не пишува лоја е причината. Ќе почекаме да излезат од МВР со информација, ако воопшро излезат

И на netpress пишуваше,ама малце тоа сомнително ми е. не го отвараше линкот.

Не викам дека сето ова не е коинциденција или е дело на типови со сив опел, но по сите работи што се случија и се случуваат години наназад народот изгуби верба во МВР и гледаат да снајдат како што можат. Не дека е рационално да веруваш во секој ФБ пост но кога тие што треба да те штитат никаде ги нема со години очекувано е да се крева паника и хистерија.

Имаше анкета на Еубарометар за доверба во институции пред година-две и резултатот беше Македонците имаат најмалку доверба во полиција на ниво на Европа (~30% имаат доверба само).

па како да се има доверба кога примија и ќоро и сакато у полиција, тешка штета се нанесе
девојчето ми вика у јсп шиптарчиња закачаат македонче а џандар на метро од нив ама наведнал глава ко пичка

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom