Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sega IO ke dojde i ke te demantira deka toj kako najjak igrac vo timot ima pravo da fejka povredi za pogolema plataКаков демант му лупнале на Мауро од клубов, алал да им е. Фејкал повреда, и резултатите од медицинските покажале дека се идентични како на почеток на сезона. Го допира дното..
Има!Sega IO ke dojde i ke te demantira deka toj kako najjak igrac vo timot ima pravo da fejka povredi za pogolema plata![]()
Ја сменија традицијата... не е више јајца со брашно. Ранокија трчаше меѓу играчи и јадеше заушки. Ватрено крштење му правеа хахахаКлубот вчера со официјално соопштение дека коленото на Икарди немало никакви оштетувања што е уште еден шамар за него и Ванда. Завчера му беше роденден, ниту еден од соиграчите не му честиташе јавно освен Лаутаро, и плус го немаше она стандардното со кршење јајца од глава и ставање брашно на глава.
Мислам дека Икарди е завршена приказна за Интер, нема шанси да се врати а притоа никој од соиграчите не го сака и плус не е баш омилен ни кај менаџментот. Штета, ептен ми е жал ама сам си е крив кога дозволува жена да го контролира.
Па ни тоа го немаше вчера.Ја сменија традицијата... не е више јајца со брашно. Ранокија трчаше меѓу играчи и јадеше заушки. Ватрено крштење му правеа хахаха
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Повреден е човекот, жал им е..Па ни тоа го немаше вчера.![]()
Pa za toa laziral povreda bro, da ne go tepat u tunelПа ни тоа го немаше вчера.![]()
http://stream.livesport.ws/stream/157657/Dajte link sto raboti, 10 min ne mozam da najdam