Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се е това во главите на дијаспората.Ак не дојдите за 200 евра да работите.Мира Дизел за прецедник!malce vi e. 50% treba da vi napravat da vi dojde pamet. pak da si gi glasate
Банкар бил...![]()
Се е това во главите на дијаспората.Ак не дојдите за 200 евра да работите.Мира Дизел за прецедник!
Тоа УЈП рук не ги боли, ако си македонски државјанин ти го кршиш законот![]()
Како ќе забавува свецка економија така ќе стегаат, а лимони исцедени сме ние.
Ондак ја местам избори у САД.
Лица кои престојуваат подолго надвор од државава, УЈП не ги чепка, тие си плаќаат во таа земја кај што имаат дозволи за престој.
Затоа не знам зашто Кано се меша во темава, ниту го засега, ниту пак има врска со УЈП, а тоа шта би било, кад би било јбг
П.С. Тенеке кој е виновен, банкарите или политичарите
Ти дечко, изгледа немаш никаква мотивација во живот, како да работиш некоја ниско платена работа и одвај чекаш да се случи криза, па и другите да останат без својот капитал (пари, имот) т.е. да бидат како тебе. Како да си љубоморен и наместо да се трудиш да постигнеш / заработиш нешто, ти чекаш другите да паднат. Типично македонски.
Ако сум во грешка, извини, ама по депре човек од тебе, кој со години го очекува крајот на бизнис светот не сум сретнал. А за тоа време си можел да створиш капитал и лесно да издржиш кризата.
И би требало да престанеш да ја труеш темава со сеир.
Тогаш се бунеа демек неправда имаше, шарени, а сега ќутат ко пички. (ова е спремно за - ако не се бунат)
pa vie otvarate temi i placete ko picki za danocite sto vi gi napukaa. sakavte promeni, eve vi promeni.
Тогаш се бунеа демек неправда имаше, шарени, а сега ќутат ко пички. (ова е спремно за - ако не се бунат)
Сами сакавте промени, а сега плачете ко пички. (ова е спремно за - ако се бунат)
Тебе дефинитивно некој фриленсер се качил на мајка ти или на сестра ти да ја ренда. Иначе нема друго објаснување шо волку крволочно си против нив. Башка сите од фриленсерите шо ги знам не гласаат нит се замаараат со тоа.