Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.605
- Поени од реакции
- 22.610
Е јебигаНе заслужуваат да изгубат Ајакс.
Е јебигаНе заслужуваат да изгубат Ајакс.
Дамир ПомијаЕ јебига
Реал
Судењето на Ајакс-Реал
Hahahha bozem so VAR trebase da prestane sudiskata pomos za Real, Ajax gi usra covece, pu da vi ebam gomnari
Не ги гледав нив, ама на Ајакс-Реал судеа офсајд кога играчот на Ајакс кој наводно е во офсајд уствари беше зад центарот, ВО НЕГОВА ПОЛОВИНА.
После тоа поништи гол на Ајакс, кој искрено не знам кај виде офсајд. Мислев прегледува снимка за да види дали има фаул над голманот, он офсајд свирна.
Истото го помислив, што гледаше човеков, каде виде офсајд.
Накривен бил
Ponistite go i ovoj gol da vo ebam pederi. Po zasluzen gol zdravje
И на овој гол не досуди прекршок над Де Јонг при почеток на акцијата.
Нема појаки хахахах.Lucas Vazquez проба низ De Jong да помине кога Реал ја склопуваа акцијата за вториот гол.
Чиста победа, како и 3те титули по ред.Нема појаки хахахах.
Ко на времето УМС сите групно кога спамаа по интернетов.
Уште една од низата вечери кога Барса фанс нема да склопат око. Толку години плачења, пцуења, карања мајки шајки и пак на крајот и тепани и ебани.
Мозочен удар те мава тебе во моментов од нервоза.Зел цитира, оди скриј се
Не зборам за натпреваров, али дај олабавете малце брат. На секој натпревар на Реал никнувате како печурки и спамате тука за судиски одлуки. Па уште земале се објаснуваат за третиот гол кога очигледно беше дека Де Јонг му влага прв во движење на Васкез кога е овој во полн трк за контра. За првиот гол и мене ми беше чудно, искрено никој од играчите на Реал не ни се побуни ниту па бараше некаков офсајд. После снимката се виде дека Тадич или кој и да беше таму му попречува на Куртоа, доста невообичаено, до сега немам сретнато ваква ситуација.Чиста победа, како и 3те титули по ред.
Сега заради промашувањето на Долберг во последниот напад ќе се фура логиката: "кој им е крив кога промаши Долберг, чиста победа за реал"
Koj go potcenil?Сон е најпотценет играч моментално. Машина!
Кои тоа никнуваме како печурки?Не зборам за натпреваров, али дај олабавете малце брат. На секој натпревар на Реал никнувате како печурки и спамате тука за судиски одлуки. Па уште земале се објаснуваат за третиот гол кога очигледно беше дека Де Јонг му влага прв во движење на Васкез кога е овој во полн трк за контра. За првиот гол и мене ми беше чудно, искрено никој од играчите на Реал не ни се побуни ниту па бараше некаков офсајд. После снимката се виде дека Тадич или кој и да беше таму му попречува на Куртоа, доста невообичаено, до сега немам сретнато ваква ситуација.
Конкретно за натпреваров, Ајакс одличен, ама изгореа во желбата за победа. Реал на искуство го доби натпреваров, ништо не изигра. Сеуште се млади Ајакс и се гледа дека да имаа посмирена завршница ќе го победеа натпреваров. Штета што нема да успеат да го задржат тимов, одлична генерација имаат.