UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.146
Реал :pos:
Судењето на Ајакс-Реал :pos::pos:
Hahahha bozem so VAR trebase da prestane sudiskata pomos za Real, Ajax gi usra covece, pu da vi ebam gomnari
Не ги гледав нив, ама на Ајакс-Реал судеа офсајд кога играчот на Ајакс кој наводно е во офсајд уствари беше зад центарот, ВО НЕГОВА ПОЛОВИНА.
После тоа поништи гол на Ајакс, кој искрено не знам кај виде офсајд. Мислев прегледува снимка за да види дали има фаул над голманот, он офсајд свирна. :ROFLMAO:
Истото го помислив, што гледаше човеков, каде виде офсајд. :icon_lol:
Накривен бил :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ponistite go i ovoj gol da vo ebam pederi. Po zasluzen gol zdravje
И на овој гол не досуди прекршок над Де Јонг при почеток на акцијата. :eek:
Lucas Vazquez проба низ De Jong да помине кога Реал ја склопуваа акцијата за вториот гол. :D
Нема појаки хахахах. :D
Ко на времето УМС сите групно кога спамаа по интернетов. :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Нема појаки хахахах. :D
Ко на времето УМС сите групно кога спамаа по интернетов. :D
Чиста победа, како и 3те титули по ред. ;)
Сега заради промашувањето на Долберг во последниот напад ќе се фура логиката: "кој им е крив кога промаши Долберг, чиста победа за реал"

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.611
Поени од реакции
7.737

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.146
Зел цитира, оди скриј се :tapp:
Мозочен удар те мава тебе во моментов од нервоза. :pos:
Чиста победа, како и 3те титули по ред. ;)
Сега заради промашувањето на Долберг во последниот напад ќе се фура логиката: "кој им е крив кога промаши Долберг, чиста победа за реал"
Не зборам за натпреваров, али дај олабавете малце брат. На секој натпревар на Реал никнувате како печурки и спамате тука за судиски одлуки. Па уште земале се објаснуваат за третиот гол кога очигледно беше дека Де Јонг му влага прв во движење на Васкез кога е овој во полн трк за контра. За првиот гол и мене ми беше чудно, искрено никој од играчите на Реал не ни се побуни ниту па бараше некаков офсајд. После снимката се виде дека Тадич или кој и да беше таму му попречува на Куртоа, доста невообичаено, до сега немам сретнато ваква ситуација.

Конкретно за натпреваров, Ајакс одличен, ама изгореа во желбата за победа. Реал на искуство го доби натпреваров, ништо не изигра. Сеуште се млади Ајакс и се гледа дека да имаа посмирена завршница ќе го победеа натпреваров. Штета што нема да успеат да го задржат тимов, одлична генерација имаат.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Решена е дилемата Тотенхем>Дортмунд :D и тоа Тотенхем без пола тим звани Кејн.

Пс. Сеа како за инает Дортмунд 4 ќе им даде дома :icon_mrgr:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.806
Поени од реакции
17.361
Искрено, колку и да го обожавам Деле Али, мислам дека ја кочи играта на Тотенхем. Инаку ова е докторска дисертација на Поч

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.605
Поени од реакции
22.610
Не зборам за натпреваров, али дај олабавете малце брат. На секој натпревар на Реал никнувате како печурки и спамате тука за судиски одлуки. Па уште земале се објаснуваат за третиот гол кога очигледно беше дека Де Јонг му влага прв во движење на Васкез кога е овој во полн трк за контра. За првиот гол и мене ми беше чудно, искрено никој од играчите на Реал не ни се побуни ниту па бараше некаков офсајд. После снимката се виде дека Тадич или кој и да беше таму му попречува на Куртоа, доста невообичаено, до сега немам сретнато ваква ситуација.

Конкретно за натпреваров, Ајакс одличен, ама изгореа во желбата за победа. Реал на искуство го доби натпреваров, ништо не изигра. Сеуште се млади Ајакс и се гледа дека да имаа посмирена завршница ќе го победеа натпреваров. Штета што нема да успеат да го задржат тимов, одлична генерација имаат.
Кои тоа никнуваме како печурки? :D :D
Немојте да се лажете дека тоа го пишуваме затоа што сме "барса фан бојс" и го мразиме севишниот реал. СИТЕ(не само фанови на Барса) ви кажуваат дека оваа вечер судијата судеше за вас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom