Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цццц ми го копираш тоа мисија „инфилтратор“ а?Мисија '' Инфилтратор'' е тоа другари, нема лабаво, прво Азамоа (кривец за испаѓање од ЛШ и еден куп грешки), па Марота и ете го резултатот
. Шала на страна после сите дешавања не заслужува Икарди да е капитен на тимот и мислам оти е добра одлуката со Ханданович.

Така е кога ја слуша жена му на која газот и зјае за пари. [emoji38]Икарди го нема на списокот за со Рапид Виена... изгледа јако се спичкале со управата
Па богами јако е хаххаах, некако и се поклопуваат работите, не дека и онака не беа во лоша состојба ама пак со овие "инфилтраториве" наши секој нов ден циркузи имаЦццц ми го копираш тоа мисија „инфилтратор“ а?![]()

Икарди со новиот договор околу 7 ќе зима, не е вметнат тука.

Му имам кажано неколку пати, многу е брз на моментиizvini bro, morav...![]()

Потврдено е и кај и да е ќе биде овие денови.Има договор до 30.06.2021 и деновиве ќе потпишува нов со повисока плата и поголема клаузула која ќе важи само за клубови надвор од италија..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ме заеба сеа дињата у која некој сенилен старец го пикал курот како копиљ...Потврдено е и кај и да е ќе биде овие денови.
Ме заеба сеа дињата у која некој сенилен старец го пикал курот како копиљ...
Оди прошетај кај тебе низ село и најди некој пред коперација да си мериш муда.Со мене немој [emoji6]
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Дај најди некоја да се погрижи и за тебе, да се спасиме и ние од црнилава...Mislam deka Wanda se grizi za svojot maz bidejki so ova sto go naprai ke mu obezbedi transfer na leto u Real i ke se spasi od crnilata vo koj e zaglaven inter