UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Имаше глупости последниве денови демек му зборел на Дракслер вака, така ама ништо сериозно. Според мене ако некој го вреѓаш цела утакмица, заслужуваш и да ти врати, истово го мислев и за Мурињо со Јувентус.
Тоа на Мурињо беше уште помераклиски. :D

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Збори за овој оригиналниов ваш, хард кор фан, што иде секоја утакмица да го гледа Арсенал во Лондон, па тоа му дава за право да ги брендира останатите навивачи на стадион како лешпери.

Заслужена победа на ПСЖ, прецизни, добри, поагресивни, со страшно добар план за игра. Си го знае Јанг дека знае често да си го брка играчот во средина, и го искористија тоа. Не очекував само дека ке заспие Матиќ на онаков начин.
Ako ne e lesperski poteg da gagjas bivs igrac so flasa od pivo i razno razni predmeti,neznam ondak sto e :) Baska so spored mene igracot mu nema nisto zgreseno na klubot dur igral :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
После Меси, Роналдо и Кристијано, талент од таков калибар е Мбапе, страшно нешто, фантазија од играч, веќе со светска позади него што не е случај нит со меси нит кристијано.
Воопшто не се осети отсуството на Кавани и Нејмар, а праиме муабет за класа фудбалери, секако тука удел имаа и останатите, ко верати, маркињос, ди марија исто развали, али ова копилево си ебало мајката, со goat потенцијал е, толку е ебано добар

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
ПСЖ ако добие тренер кој ќе му всади во глата да не се лузери со овој тим и постава на располагање се страшни. ..

Манчестер после голот распад система. Измените и да не ги направеше Оле ми се чини толку е силата во смисла дека моментално со овој состав, искуство и тренер се покажа што му фали на Јунајтед спрема останатите топ3 екипи на пример. Ме потсети на Јувентус - Баерн 2013.

Мбапе е страшен играч мислам дека ПСЖ нема шанса да го пушти да оди во др тим плус е французин а и светла е иднината на ПСЖ со овие газди и овој талент на располагање.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ako ne e lesperski poteg da gagjas bivs igrac so flasa od pivo i razno razni predmeti,neznam ondak sto e :) Baska so spored mene igracot mu nema nisto zgreseno na klubot dur igral :D
Да не се лажеме сега, не оправдувам ни јас гаѓање ама АДМ беше доста непрофесионален спрема клубот во таа сезона додека играше, така да, далеку од тоа дека е светец.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.416
Поени од реакции
113.997
Brej ama bea nemokjni utd... Dobar mec od takticki aspekt za Tuhel, skroz bese neutralizirano glavnoto oruzje na Utd, kontrata. Ok, igraa uloga i povredite na Lindgard i Martial, ali u globala i so niv bea dosta slabi i neubedlivi. Da bese Mbape poozbilen mozea i katastrofa da doziveat UTD, bas potonaa posle dvata brzi gola na PSG.

Mislam deka Solskjaer trebase so Lukaku da pocne, nema PSG fizicki dominantni igraci vo timot i sekoj prekin ke bese golema opasnost po nivniot gol.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Потоп овие Јунајтед.

На домашен терен не пробаа...т.е пробаа а не успеаја да шутнат на гол, што ќе беше ако играа Нејмар и Кавани...

Иначе ПСЖ ме потсеќаат на Сити од пред некоја година, се тегават низ ЛШ со смешни резултати и се кренаа наеднаш како едни од фаворитите, така ќе биде и со овие, да набијат искуство уште некоја година и ќе гледаме Сити-ПСЖ финале.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Потоп овие Јунајтед.

На домашен терен не пробаа...т.е пробаа а не успеаја да шутнат на гол, што ќе беше ако играа Нејмар и Кавани...

Иначе ПСЖ ме потсеќаат на Сити од пред некоја година, се тегават низ ЛШ со смешни резултати и се кренаа наеднаш како едни од фаворитите, така ќе биде и со овие, да набијат искуство уште некоја година и ќе гледаме Сити-ПСЖ финале.
Кој знае што ќе беше нели. Можеа многу работи да бидат подруги да играа они и ПСЖ да е многу послаб во дефанзива баш ради нивното присуство на терен, а со тоа и поранлив. Ама вакви муабети се сосема непотребни моментално, кога на крајот на денот фудбалот е тимска игра.

Сити иначе за мене се доволно добри да земат бар три титули сезонава. Иако знае да им се деси распад систем на одредени утакмици како со Њукасл, Лестер и Кристал Палас, потенцијалот и квалитетот што го поседува оваа екипа мислам дека е број еден во Европа моментално.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Кој знае што ќе беше нели. Можеа многу работи да бидат подруги да играа они и ПСЖ да е многу послаб во дефанзива баш ради нивното присуство на терен, а со тоа и поранлив. Ама вакви муабети се сосема непотребни моментално, кога на крајот на денот фудбалот е тимска игра.

Сити иначе за мене се доволно добри да земат бар три титули сезонава. Иако знае да им се деси распад систем на одредени утакмици како со Њукасл, Лестер и Кристал Палас, потенцијалот и квалитетот што го поседува оваа екипа мислам дека е број еден во Европа моментално.
Општо слабо издание на Јунајтед.
Не покажаа ништо ни во одбрана ни средина ни напад, толкав е квалитетот моментално, нѐ сакам да провоцирам само да кажам дека не ме изненади јунајтед.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305
ПСЖ ако добие тренер кој ќе му всади во глата да не се лузери со овој тим и постава на располагање се страшни. ..

Манчестер после голот распад система. Измените и да не ги направеше Оле ми се чини толку е силата во смисла дека моментално со овој состав, искуство и тренер се покажа што му фали на Јунајтед спрема останатите топ3 екипи на пример. Ме потсети на Јувентус - Баерн 2013.

Мбапе е страшен играч мислам дека ПСЖ нема шанса да го пушти да оди во др тим плус е французин а и светла е иднината на ПСЖ со овие газди и овој талент на располагање.
кога ќе се приближува до крајот на договорот, сакале нејќеле ќе го пуштат или за џабе ќе им ќидне. 2 од 5 год скоро веќе изминаа... Сигурно не е до толку неамбициозен да не сака да иде Шпанија или ПЛ, а да остане у Франција.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.579
Поени од реакции
66.273
Aj вака, настрана јадењето гомна на Ди Мариа откако си отиде од Јунајтед, памтиш некој друг екс играч на Јунајтед да биде исвиркан на Олд Трафорд до оној степен?

Велбек, кој патем се посра со изјавата дека се замислувал во дрес на Арсенал, немаше онаков пречек, ниту пак некој го свиркаше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom