Тоа на Мурињо беше уште помераклиски.Имаше глупости последниве денови демек му зборел на Дракслер вака, така ама ништо сериозно. Според мене ако некој го вреѓаш цела утакмица, заслужуваш и да ти врати, истово го мислев и за Мурињо со Јувентус.
Ako ne e lesperski poteg da gagjas bivs igrac so flasa od pivo i razno razni predmeti,neznam ondak sto e Baska so spored mene igracot mu nema nisto zgreseno na klubot dur igralЗбори за овој оригиналниов ваш, хард кор фан, што иде секоја утакмица да го гледа Арсенал во Лондон, па тоа му дава за право да ги брендира останатите навивачи на стадион како лешпери.
Заслужена победа на ПСЖ, прецизни, добри, поагресивни, со страшно добар план за игра. Си го знае Јанг дека знае често да си го брка играчот во средина, и го искористија тоа. Не очекував само дека ке заспие Матиќ на онаков начин.
Да не се лажеме сега, не оправдувам ни јас гаѓање ама АДМ беше доста непрофесионален спрема клубот во таа сезона додека играше, така да, далеку од тоа дека е светец.Ako ne e lesperski poteg da gagjas bivs igrac so flasa od pivo i razno razni predmeti,neznam ondak sto e Baska so spored mene igracot mu nema nisto zgreseno na klubot dur igral
Кој знае што ќе беше нели. Можеа многу работи да бидат подруги да играа они и ПСЖ да е многу послаб во дефанзива баш ради нивното присуство на терен, а со тоа и поранлив. Ама вакви муабети се сосема непотребни моментално, кога на крајот на денот фудбалот е тимска игра.Потоп овие Јунајтед.
На домашен терен не пробаа...т.е пробаа а не успеаја да шутнат на гол, што ќе беше ако играа Нејмар и Кавани...
Иначе ПСЖ ме потсеќаат на Сити од пред некоја година, се тегават низ ЛШ со смешни резултати и се кренаа наеднаш како едни од фаворитите, така ќе биде и со овие, да набијат искуство уште некоја година и ќе гледаме Сити-ПСЖ финале.
Општо слабо издание на Јунајтед.Кој знае што ќе беше нели. Можеа многу работи да бидат подруги да играа они и ПСЖ да е многу послаб во дефанзива баш ради нивното присуство на терен, а со тоа и поранлив. Ама вакви муабети се сосема непотребни моментално, кога на крајот на денот фудбалот е тимска игра.
Сити иначе за мене се доволно добри да земат бар три титули сезонава. Иако знае да им се деси распад систем на одредени утакмици како со Њукасл, Лестер и Кристал Палас, потенцијалот и квалитетот што го поседува оваа екипа мислам дека е број еден во Европа моментално.
кога ќе се приближува до крајот на договорот, сакале нејќеле ќе го пуштат или за џабе ќе им ќидне. 2 од 5 год скоро веќе изминаа... Сигурно не е до толку неамбициозен да не сака да иде Шпанија или ПЛ, а да остане у Франција.ПСЖ ако добие тренер кој ќе му всади во глата да не се лузери со овој тим и постава на располагање се страшни. ..
Манчестер после голот распад система. Измените и да не ги направеше Оле ми се чини толку е силата во смисла дека моментално со овој состав, искуство и тренер се покажа што му фали на Јунајтед спрема останатите топ3 екипи на пример. Ме потсети на Јувентус - Баерн 2013.
Мбапе е страшен играч мислам дека ПСЖ нема шанса да го пушти да оди во др тим плус е французин а и светла е иднината на ПСЖ со овие газди и овој талент на располагање.
Aj вака, настрана јадењето гомна на Ди Мариа откако си отиде од Јунајтед, памтиш некој друг екс играч на Јунајтед да биде исвиркан на Олд Трафорд до оној степен?Ako ne e lesperski poteg da gagjas bivs igrac so flasa od pivo i razno razni predmeti,neznam ondak sto e Baska so spored mene igracot mu nema nisto zgreseno na klubot dur igral