Ја имаше покојната баба ми, ќе ја побарам у станот нејзин можда ќе ја најадам. Можам само на заем да ти ја дадам.Здраво, незнам што ми текна ама дали некој ја има "Кога Лисјата Паѓаат" од Ѓунтекин, Решат Нури што ја продава?
pa moze i taka, ako ja nema nekoj od tuka za da ja prodade, ti vidi koga kje mozes pa izvesti meЈа имаше покојната баба ми, ќе ја побарам у станот нејзин можда ќе ја најадам. Можам само на заем да ти ја дадам.
https://www.bookfinder.com/search/?ac=sl&st=sl&ref=bf_s2_a1_t1_1&qi=N7s.8LIS0jO4SxvdZbn1pJ,n2V0_1497963026_1:86:80&bq=author=j.k%20rowling&title=harry%20potter%20and%20the%20sorcerer%27s%20stoneПријатели некој кој ја има првиот дел од Хари Потер ама на англиски
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Би сакал да ја Купам.
Ги продаде ли книгите од Стефани Мајер?Продоавам комплет Самрак од Стефани Мајер. Сите 4 дела за 1000 денари или 250 денари книга.
И комплет надарени (од 1 до 5) од Мерилин Кеј. Петте книги 600 денари или 150 денари книга.
Јас ги продавам сите 4 за 1000денари.[DOUBLEPOST=1550289916][/DOUBLEPOST]Дали некој ги има овие два дела од серијалот Самрак? Поточно Самрак и Зазорување ми се потребни, со акцент ставен во потрагата на Самрак, може и трајна размена или откупување. Ви благодарам
Некој нешто да знае за ова?Дали некој го има овој разговорник во квалитетна состојба и ако не му треба сака да го продаде, потребен ми е еден а може и два примероци секако ако цената е разумна.
Прегледај го приврзокот 204428
Благодарам