Фан Клуб: Интер

klasika makedonski sindrom ^
ovoj cedric gleam dosol u milano, 500m evra pozajmica, pravo na otkup 11.
Najveorjatno dalbert ke si odi posle transferov, ovoj mozel i levo i desno da igra, takov e i dambrosio kaj nas, a za dalbert se spekulira transfer vo marsej ...
Ako e tocno ova za dalbert ... :facepalm::facepalm::facepalm:
dambrosio kaj i da e i zaneti ke go stigne po broj na nastapi, legenda upickumaterinu

Najveorjatno dalbert ke si odi posle transferov, ovoj mozel i levo i desno da igra, takov e i dambrosio kaj nas, a za dalbert se spekulira transfer vo marsej ...
dambrosio kaj i da e i zaneti ke go stigne po broj na nastapi, legenda upickumaterinu

500m :D

Nigde ne vidov info deka moze i desno i levo da igra. Osven ako Marota ne go videl nekad levo da igra pa da mu veruvame na ocite...

Nigde ne vidov info deka moze i desno i levo da igra. Osven ako Marota ne go videl nekad levo da igra pa da mu veruvame na ocite...
Pa od toa sto vidov, i so leva e dobar, mnogu podobar od dambrosio koj igra ko lev bek, taka da seedno, neka igra i desno, momentlano 5 bekovi imame taka da bi trebalo eden da si zamine, a toj eden najverojatno e dalbert.

Pa od toa sto vidov, i so leva e dobar, mnogu podobar od dambrosio koj igra ko lev bek, taka da seedno, neka igra i desno, momentlano 5 bekovi imame taka da bi trebalo eden da si zamine, a toj eden najverojatno e dalbert.
Ke napravat glupost nevidena ako go prodadat Dalbert a go zemat I Darmian. Taka ke imaat 4 desni beka I samo Asamoah lev, ne mi se veruva deka se tolku glupavi vo uprava. Inter ne moze da pogodi dobar bek a ne pa da pogodat dobar univerzalen bek koj moze i levo i desno da igra podednakvo dobro.

Не знам што да кажам за трансфер на 27 годишен играч од факин Саутемптон...[DOUBLEPOST=1548427587][/DOUBLEPOST]Официјално:

Збогум Тихо.

Последно уредено:
Искрено се надевам нашиве не се толку ретардирани Запата да го донесат... И не, не Дуван, него Кристијан.

Искрено се надевам нашиве не се толку ретардирани Запата да го донесат... И не, не Дуван, него Кристијан.
Ке правиме трампа со Кандрева. Може и Миранда ама првата варијанта ми е поверојатна.

Соарес и официјално е играч на Интер,објавија на страната на Интер.

Перишиќ сакал да си замине,Арсенал е најзаинтересиран за него,позајмица со право на откуп на крај на сезона за околу 35-40 милиони.
Што е до мене нека го фаќа патот уште одма,со ништо не придонесува оваа сезона.
На негово место Интер сакал да го доведе Караско.

Соарес и официјално е играч на Интер,објавија на страната на Интер.

Перишиќ сакал да си замине,Арсенал е најзаинтересиран за него,позајмица со право на откуп на крај на сезона за околу 35-40 милиони.
Што е до мене нека го фаќа патот уште одма,со ништо не придонесува оваа сезона.
На негово место Интер сакал да го доведе Караско.
Ne davale arsenal pari sakale zamena perisic - ozil

Ne davale arsenal pari sakale zamena perisic - ozil

не дека не даваат или немаат,туку се работи за некоја казна ако не се лажам и смеат само на позајмица да носат играчи.

Не знам додуша што е точно проблемот со нив,но нема да видиме кеш пари овој трансфер рок од нив,ако се толку решени да го земат Перишиќ

не дека не даваат или немаат,туку се работи за некоја казна ако не се лажам и смеат само на позајмица да носат играчи.

Не знам додуша што е точно проблемот со нив,но нема да видиме кеш пари овој трансфер рок од нив,ако се толку решени да го земат Перишиќ

Нема никаква казна, едноставно објаснувањето е дека немаат пари.

Нема никаква казна, едноставно објаснувањето е дека немаат пари.

Значи имаат пари,само што зимава не планираат да трошат и сакаат да поминат евтино. :vrtioci:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom