Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
@Кеплер , фантастично видео. Скоро 20 години се расправам на истава тема, но, многу полесно е да се поверува во 'бајка' отколку во сурова реалност која некој локален 'чичко' ќе ја каже.
Факт е дека, неписмениот пристап кој исхрана, тренинг и додатоци во ихсраната е сеопшт во поширокиот свет/регион и во сите спортови.

Дали протеините ве тераат на спиење? Почнав да ги користам пред една недела и преметувам дека ме терат на спиење.

Дали протеините ве тераат на спиење? Почнав да ги користам пред една недела и преметувам дека ме терат на спиење.
Мене ми идат две работи на памет, или е триптофанот провери колку има во секоја доза, или нешто имаш мака со инсулин. Дали го пиеш само протеин, или мешаш со нешто? Дали си дијабетичари или со прекумерна тежина?

Мене ми идат две работи на памет, или е триптофанот провери колку има во секоја доза, или нешто имаш мака со инсулин. Дали го пиеш само протеин, или мешаш со нешто? Дали си дијабетичари или со прекумерна тежина?
Не можам да најдам колку има триптофан. Го користам овој https://polleosport.mk/proteini/whey-proteini/impact-whey-protein-2-5kg-banana
Не го мешам со ништо, не дум дијабетичар и далеку сум од прекумерна тежина.

Не можам да најдам колку има триптофан. Го користам овој https://polleosport.mk/proteini/whey-proteini/impact-whey-protein-2-5kg-banana
Не го мешам со ништо, не дум дијабетичар и далеку сум од прекумерна тежина.
Има бааги, може да е од него, на доза му доаѓа по 400-500мг што е прилично многу, исто го има во пилешкото околу 300мг така да ако се чувствуваш омалаксан и од месото има простор да е од него. Тој служи за создавање на мелатонинот, понатаму не треба да ти објаснувам.

Attachments

Здраво,
Ме интересира дали некој има нарачано од www.myprotein.com, дали пристигнува пратката?
Имаш кај нас увозници, зошто да комплицираш. Плус на 40 долари плаќаш царина, а над 100 долари плаќаш и данок.

Има бааги, може да е од него, на доза му доаѓа по 400-500мг што е прилично многу, исто го има во пилешкото околу 300мг така да ако се чувствуваш омалаксан и од месото има простор да е од него. Тој служи за создавање на мелатонинот, понатаму не треба да ти објаснувам.
Може да ми објасниш поопштирно во порака. Имам и јас приметно кога јадам пилешко дека ми се приспива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom