Предлог за серии и кратки рецензии

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дајте некоја добра серија за гледање.... претпочитам акција али немора да значи... до сеа иам неколку серии изгледано и тоа.. The 4400, prison break, breaking bad, walking dead, GOT, heroes, Fringe, The Wire, Narcos...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
дајте некоја добра серија за гледање.... претпочитам акција али немора да значи... до сеа иам неколку серии изгледано и тоа.. The 4400, prison break, breaking bad, walking dead, GOT, heroes, Fringe, The Wire, Narcos...
Bodyguard, The Blacklist

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Последно уредено:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Bodyguard, The Blacklist
Од дамна ми ја имаат споманто arrow.... моментално ја симињам таа - Night manager ми фати око ке ја симињам и неа.... п.с ме нервира кога чекам да искочи нова сезона па затоа и гледам некои завршени веќе да најдам :) Сепак фала за одогворот ако имате уште нешто да предложите пишувајте....

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
Од дамна ми ја имаат споманто arrow.... моментално ја симињам таа - Night manager ми фати око ке ја симињам и неа.... п.с ме нервира кога чекам да искочи нова сезона па затоа и гледам некои завршени веќе да најдам :) Сепак фала за одогворот ако имате уште нешто да предложите пишувајте....
The Magicians Почна доста лошо во првата сезона, но потоа доста е подобрена, последната сезона почнува со емитување оваа недела, па така нема да мораш да чекаш нова сезона.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.117
Поени од реакции
37.592
Јас имам милион неизгледани, ама некако во последно време се што гледам е или премногу реално (драма, трилер, комедија) или фантазија, но во реален сетинг. Веројатно дека 2 години веќе чекаме на нови епизоди од GoT ми фали некоја добра fantasy/adventure серија. Значи нешто во измислени земји, со епски битки, мистични суштества и сл. налик на световите во Lord of the Rings, Game of Thrones, Narnia... Па ако имате нешто добро на ум, добро би ми дошол предлог.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.183
Јас имам милион неизгледани, ама некако во последно време се што гледам е или премногу реално (драма, трилер, комедија) или фантазија, но во реален сетинг. Веројатно дека 2 години веќе чекаме на нови епизоди од GoT ми фали некоја добра fantasy/adventure серија. Значи нешто во измислени земји, со епски битки, мистични суштества и сл. налик на световите во Lord of the Rings, Game of Thrones, Narnia... Па ако имате нешто добро на ум, добро би ми дошол предлог.
Mislam deka e vreme za Doctor Who :)

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.117
Поени од реакции
37.592
Mislam deka e vreme za Doctor Who :)
Оффффф... Ама 100 сезони бе! Плус ова е повеќе s.f, вакви имам на листата еден куп, барав нешто малку поразлично. Ама ете, ќе симнам 1 епизода, па ако толку многу ме привлече, може и да се задржам на неа. Thanks.[DOUBLEPOST=1548019850][/DOUBLEPOST]Плус, не знам од кај да почнам со ова, човече. :sramezliv:

Последно уредено:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.183
Оффффф... Ама 100 сезони бе! Плус ова е повеќе s.f, вакви имам на листата еден куп, барав нешто малку поразлично. Ама ете, ќе симнам 1 епизода, па ако толку многу ме привлече, може и да се задржам на неа. Thanks.[DOUBLEPOST=1548019850][/DOUBLEPOST]Плус, не знам од кај да почнам со ова, човече. :sramezliv:
Znam deka barase drugo ama realno nema zamena zs got ili lotr

Inaku pocni od doctor who 2005 - ongoing, ama so edna epizoda nisto ne pravis... Posle prva sezona doagja tenant i pocnuva zabavata

Mnogu e hit ili miss ali koa e hit...
Mene mi e edna od top 5 serii. Ever.
Ali mozno e da me zamrazis.

Член од
10 април 2018
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.550
The Shannara Chronicles

hurley

observer
Член од
17 мај 2015
Мислења
166
Поени од реакции
150
SEAL Team

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Znam deka barase drugo ama realno nema zamena zs got ili lotr

Inaku pocni od doctor who 2005 - ongoing, ama so edna epizoda nisto ne pravis... Posle prva sezona doagja tenant i pocnuva zabavata

Mnogu e hit ili miss ali koa e hit...
Mene mi e edna od top 5 serii. Ever.
Ali mozno e da me zamrazis.
Мееееех, нема замена за гот вика а Мофат ерата на Доктор Ху 10 пати подобра од сите серии на светот секогаш, и аналогно на тоа ако му ја хајпаш вака барем од 5та сезона кажи му дека почнува забавата. Тенант е #1 доктор, ама приказните во споредба со оние на Мофат се ко дете да ги пишувало. За тоа говори и фактот што во трета сезона има некои рандом епизоди и ја имаш Блинк, што те превртува inside out кога ја гледаш.
А овој злате го молам повеќе од година да глеа Доктор Ху и Сани, и само некои изговори ми измислува, а модераторов одма си го послуша, ЕПА ЗЛАТЕ КОЈ ТЕ ВРТИ, ОД СЕА У КФЦ ЌЕ ЈАДАМ!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Мееееех, нема замена за гот вика а Мофат ерата на Доктор Ху 10 пати подобра од сите серии на светот секогаш, и аналогно на тоа ако му ја хајпаш вака барем од 5та сезона кажи му дека почнува забавата. Тенант е #1 доктор, ама приказните во споредба со оние на Мофат се ко дете да ги пишувало. За тоа говори и фактот што во трета сезона има некои рандом епизоди и ја имаш Блинк, што те превртува inside out кога ја гледаш.
А овој злате го молам повеќе од година да глеа Доктор Ху и Сани, и само некои изговори ми измислува, а модераторов одма си го послуша, ЕПА ЗЛАТЕ КОЈ ТЕ ВРТИ, ОД СЕА У КФЦ ЌЕ ЈАДАМ!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.117
Поени од реакции
37.592
ЕПА ЗЛАТЕ КОЈ ТЕ ВРТИ, ОД СЕА У КФЦ ЌЕ ЈАДАМ!
ОК, ако сакаш да банкротираш. :pos:[DOUBLEPOST=1548264318][/DOUBLEPOST]
Нема шанси. Јас уште TBBT не можам да ја догледам, не ми треба уште една таква екскурзија со денови потрошено време. Не велам дека не е добра, ама МРАЗАМ СЕРИИ СО МИЛИОН ЕПИЗОДИ.

Kajgana Shop

На врв Bottom