ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.403
Дури стигнам од продавница со пивото, изгубиле.
Бар фискалната да не ја фрлев, да можев да си ги вратам парите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај, ај, уште да не е тој, нема да видиме првенство. Нема и со кој да игра. Колку може дава тој, веќе 20 години. Камо да беа другиве ко него.И уште еднаш Кире е вистински професионалец, најдобриот сппртист можеби кој некогаш сме го имале и ке го имаме но кога најмногу треба тој потфрлува...
Ај, ај, уште да не е тој, нема да видиме првенство. Нема и со кој да игра. Колку може дава тој, веќе 20 години. Камо да беа другиве ко него.
Дечки, жал ми е, ама тешко дека ќе имаме победа до крајот на шампионатот
Знам дека обожаваме да се палиме на ракометарите, ама реалноста е таа. Нема потреба надежите да одат до плафон, па после да се разочаруваме. Од Шпанија ја губиме со 10+, од Исланд 3-4 разлика и се' понатаму ќе биде само материјал за плукање и анализирање „кој е крив“. Реалноста е - толку ни се можностите. Отиде генерацијата која имаше уникатна можност да земе медал на едно големо натпреварување и да се пласира на ОИ. Се' додека не се смени целосно матрицата ќе бидеме крпеници со 2-3 носачи на играта и останатите „надежни ракометари кои уште не блеснале“. Здравје, за 5-10 години.
Може тогаш Филип Лазаров (како ракометар со најголемо искуство на овие натпреварувања) ќе биде во стручниот штаб и од голема помош на селекторот.
има ПРВО утакмици со Исланд во квалификации, а и со Турска таму и Грција кај нас...А шо кур праи Раул у моментов ?
Па шо ако губиме, почни да ги спремаш децата за утре задутре на следно европско/светско да немаат само епизодна улога.
Ама он се понаша ко наставник по физичко "еве ви деца топка, играјте".... срамота...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Acid ЃоргоноскиМоже МРТ да ме викнат за гостин.