Група Б(MKD,CRO,ESP,JPN,BAH) - Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    131
Се сомневам дали ке дадеме и 20 гола бетер од хрватите ке не наполнат.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Видено и слушнато. Лош му е односот.
Тачно...и од ракомет врска нема, само приговара, се' дере по теренот...треба да го избркаат од репрезентација...анонимус, непрофесионалец - невиден.

Тачно...и од ракомет врска нема, само приговара, се' дере по теренот...треба да го избркаат од репрезентација...анонимус, непрофесионалец - невиден.

За ракомет е мозок , може и нема лоша намера, некој се мотивира кога ќе го изнервираш, ама нашиве деца ете не се мотивираат така. Треба со поинаков пристап.

Луѓе, прво, мислам дека очекувањата за Талески и Кузмановски се нереални. Не е дека се добри на СП, особено не Талески, ама стварно не знам што очекувате. да бидат Кире?
Искрено мислам дека многу луѓе очекуваат од едне од нив да биде Кире, и тоа е проблемот. Врв на кариера ќе им биде ако успеат во кариерата да достигнат до ниво на Наумче, и тоа прашање е дали ќе се случи.

Се навикнавме ние на Кире и мислиме така лесно се создаваат нови лидери...

За ракомет е мозок , може и нема лоша намера, некој се мотивира кога ќе го изнервираш, ама нашиве деца ете не се мотивираат така. Треба со поинаков пристап.
Видовме дека без него репрезентацијата не може. Се' оди преку него, тоа е. Мислам дека сите го почитуваат и ова што го пиша ми изгледа многу чудно. Никогаш не сум видел да има лош однос спрема некого.

Видовме дека без него репрезентацијата не може. Се' оди преку него, тоа е. Мислам дека сите го почитуваат и ова што го пиша ми изгледа многу чудно. Никогаш не сум видел да има лош однос спрема некого.

А Кире нив? Се дур не го видам тоа на теренот, ништо.

Толку е квалитетот на нашите деца, не им е виновен Кире.
Иако и мене карактерот на Кире не ми се допаѓа, ама неможе него да го обвиниме затоа што на нашите таленти им паѓа топката од раце против Бахраин.

А Кире нив? Се дур не го видам тоа на теренот, ништо.
Е, што треба да направи ? Цвеќе ли да им подарува пред натпревар? Ти да си на негово место што би направил ? И, ај, дај конкретен пример, не овака, паушално ? :D

Толку е квалитетот на нашите деца, не им е виновен Кире.
Иако и мене карактерот на Кире не ми се допаѓа, ама неможе него да го обвиниме затоа што на нашите таленти им паѓа топката од раце против Бахраин.

Ако сакаме да напредуваат мора некој и за нив да трча и да им се избори за позиција. Макар бил тој некој и у втор план на првенството. Тоа е лидер и капитен.
Ај може се е стратеѓија за наредните натпревари. :):oeoeoe:[DOUBLEPOST=1547665583][/DOUBLEPOST]
Е, што треба да направи ? Цвеќе ли да им подарува пред натпревар? Ти да си на негово место што би направил ? И, ај, дај конкретен пример, не овака, паушално ? :D

2:15

Ќоп ли му рече или ?

Последно уредено:
Ако сакаме да напредуваат мора некој и за нив да трча и да им се избори за позиција. Макар бил тој некој и у втор план на првенството. Тоа е лидер и капитен.
Ај може се е стратеѓија за наредните натпревари. :):oeoeoe:[DOUBLEPOST=1547665583][/DOUBLEPOST]

2:15
2:50 (y)
P.S. Да не ја спамаме темата...Така и сега нека одигра...и да имаме многу спортисти како него во сите спортови...

2:50 (y)
P.S. Да не ја спамаме темата...Така и сега нека одигра...и да имаме многу спортисти како него во сите спортови...

Не ја спамаме и јас сакам се најдобро на нашите ракометари! Нека поправат тоа што нечини!
Идам да гледам! :oeoeoe:

Се надевам Алекс го заборавил она "педер" за таткому. [emoji850]

Sent from my T10(E3C6) using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom