B
Beginner
Гостин
Се сомневам дали ке дадеме и 20 гола бетер од хрватите ке не наполнат.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti si bil tamu oa znaes? Ili kolku da se tresne nesto
Тачно...и од ракомет врска нема, само приговара, се' дере по теренот...треба да го избркаат од репрезентација...анонимус, непрофесионалец - невиден.Видено и слушнато. Лош му е односот.
Човекот има 1600+ голови за репрезентацијата му се може на човекот да биде построг кон помладите оправдено.Видено и слушнато. Лош му е односот.
Тачно...и од ракомет врска нема, само приговара, се' дере по теренот...треба да го избркаат од репрезентација...анонимус, непрофесионалец - невиден.
Kade e osporen kvalitetot na Kire?Човекот има 1600+ голови за репрезентацијата .
Искрено мислам дека многу луѓе очекуваат од едне од нив да биде Кире, и тоа е проблемот. Врв на кариера ќе им биде ако успеат во кариерата да достигнат до ниво на Наумче, и тоа прашање е дали ќе се случи.Луѓе, прво, мислам дека очекувањата за Талески и Кузмановски се нереални. Не е дека се добри на СП, особено не Талески, ама стварно не знам што очекувате. да бидат Кире?
Видовме дека без него репрезентацијата не може. Се' оди преку него, тоа е. Мислам дека сите го почитуваат и ова што го пиша ми изгледа многу чудно. Никогаш не сум видел да има лош однос спрема некого.За ракомет е мозок , може и нема лоша намера, некој се мотивира кога ќе го изнервираш, ама нашиве деца ете не се мотивираат така. Треба со поинаков пристап.
Видовме дека без него репрезентацијата не може. Се' оди преку него, тоа е. Мислам дека сите го почитуваат и ова што го пиша ми изгледа многу чудно. Никогаш не сум видел да има лош однос спрема некого.
Толку е квалитетот на нашите деца, не им е виновен Кире.За ракомет е мозок , може и нема лоша намера, некој се мотивира кога ќе го изнервираш, ама нашиве деца ете не се мотивираат така. Треба со поинаков пристап.
Е, што треба да направи ? Цвеќе ли да им подарува пред натпревар? Ти да си на негово место што би направил ? И, ај, дај конкретен пример, не овака, паушално ?А Кире нив? Се дур не го видам тоа на теренот, ништо.
Толку е квалитетот на нашите деца, не им е виновен Кире.
Иако и мене карактерот на Кире не ми се допаѓа, ама неможе него да го обвиниме затоа што на нашите таленти им паѓа топката од раце против Бахраин.
Е, што треба да направи ? Цвеќе ли да им подарува пред натпревар? Ти да си на негово место што би направил ? И, ај, дај конкретен пример, не овака, паушално ?![]()
2:50Ако сакаме да напредуваат мора некој и за нив да трча и да им се избори за позиција. Макар бил тој некој и у втор план на првенството. Тоа е лидер и капитен.
Ај може се е стратеѓија за наредните натпревари.[DOUBLEPOST=1547665583][/DOUBLEPOST]
2:15
2:50
P.S. Да не ја спамаме темата...Така и сега нека одигра...и да имаме многу спортисти како него во сите спортови...