- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.159
- Поени од реакции
- 7.858
Лесор 9.5+
Симонович 9.5+
Загорац 9.5+
Симонович 9.5+
Загорац 9.5+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WeberКој пуца пенали во Австрија?
Еве сеа Тием пробува од 2-0 и брејк топки за 5-4/6-5 да стигне до изгубен меч...да видиме дали Паире ќе му дозволиГо чекам Тием.
Тоа е тоа, врв на кладење на Тенис, се кладиш на двајца ретарди и чекаш да видиш каков начин ќе измислат и двајцата да изгубат.
Очекувам барем забавен меч ако ништо друго![]()
Aman be 5 godini gazi u nba vekje, ushte ne nauchivte kako se prezivaРемили +3.5
Генсхајмер +6.5
Јокиќ +21.5
Антетокунбо +26.5
Надал - 1
Бердих - 1
Чилиќ - 1
Кербер - 1
Стивенс - 1
Шарапова - 1
Како се презива?Aman be 5 godini gazi u nba vekje, ushte ne nauchivte kako se preziva![]()
Weber
Toledo 4,5 + ko за почеток
Ќе те следев .. арно ама квотата ја собориле на 1.55 ... вака не ми е за сингл, у комбо со тенис и снукер оди...По мене зицер на вечерта,тешко дека некој ке биде блиску до 30 голови у еден ваков меч,кај шо очекувам спори напади,агресивна одбрана од двете страни за секоја топка[DOUBLEPOST=1547567081][/DOUBLEPOST]По мене зицер на вечерта,тешко дека некој ке биде блиску до 30 голови у еден ваков меч,кај шо очекувам спори напади,агресивна одбрана од двете страни за секоја топка
Марсенич треба да иде над 2.5, Кореа +6.5, Бразил +3.5 и Германија +3,5[DOUBLEPOST=1547558950][/DOUBLEPOST]
Треба Вебер да е прв али мислам дека овој менува, некогаш и Сантос оди да шутира прв
Igrase prvo poluvreme Chiuffa?
Da da gi fativ Zhitnikov +2.5 i ovoj -3.5,ama kakov majstor sum od edna utakmica 2ca odbrav i dvajcata ne igraat verojatno,poso imaat 0/0Во прво даде 3 Марсенич. Бразил ми е криво што не го пробав чист фикс.[DOUBLEPOST=1547574869][/DOUBLEPOST]
играше на почетокот