Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Го чекам Тием.

Тоа е тоа, врв на кладење на Тенис, се кладиш на двајца ретарди и чекаш да видиш каков начин ќе измислат и двајцата да изгубат.

Очекувам барем забавен меч ако ништо друго :D
Еве сеа Тием пробува од 2-0 и брејк топки за 5-4/6-5 да стигне до изгубен меч...да видиме дали Паире ќе му дозволи

Ремили +3.5
Генсхајмер +6.5
Јокиќ +21.5
Антетокунбо +26.5
Надал - 1
Бердих - 1
Чилиќ - 1
Кербер - 1
Стивенс - 1
Шарапова - 1

Aman be 5 godini gazi u nba vekje, ushte ne nauchivte kako se preziva :D
Како се презива? :D

На грчки мислам дека е така, мп кога се една до друга се чита б. :P

Edit: А дури и нт може да се читаат Д.. па би дошол Aдетокунбо :D

По мене зицер на вечерта,тешко дека некој ке биде блиску до 30 голови у еден ваков меч,кај шо очекувам спори напади,агресивна одбрана од двете страни за секоја топка[DOUBLEPOST=1547567081][/DOUBLEPOST]По мене зицер на вечерта,тешко дека некој ке биде блиску до 30 голови у еден ваков меч,кај шо очекувам спори напади,агресивна одбрана од двете страни за секоја топка

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    7,3 KB · Прегледи: 68
По мене зицер на вечерта,тешко дека некој ке биде блиску до 30 голови у еден ваков меч,кај шо очекувам спори напади,агресивна одбрана од двете страни за секоја топка[DOUBLEPOST=1547567081][/DOUBLEPOST]По мене зицер на вечерта,тешко дека некој ке биде блиску до 30 голови у еден ваков меч,кај шо очекувам спори напади,агресивна одбрана од двете страни за секоја топка
Ќе те следев .. арно ама квотата ја собориле на 1.55 ... вака не ми е за сингл, у комбо со тенис и снукер оди...

Марсенич треба да иде над 2.5, Кореа +6.5, Бразил +3.5 и Германија +3,5[DOUBLEPOST=1547558950][/DOUBLEPOST]

Треба Вебер да е прв али мислам дека овој менува, некогаш и Сантос оди да шутира прв

Во прво даде 3 Марсенич. Бразил ми е криво што не го пробав чист фикс.[DOUBLEPOST=1547574869][/DOUBLEPOST]
Igrase prvo poluvreme Chiuffa?

играше на почетокот

Во прво даде 3 Марсенич. Бразил ми е криво што не го пробав чист фикс.[DOUBLEPOST=1547574869][/DOUBLEPOST]

играше на почетокот
Da da gi fativ Zhitnikov +2.5 i ovoj -3.5,ama kakov majstor sum od edna utakmica 2ca odbrav i dvajcata ne igraat verojatno,poso imaat 0/0 :D Jondal -3.5 i R.Salinas +3.5 :D

R.I.P tie koj igrale over na Germanija-Francija. Po 2 minuti im traat napadite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom