Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што одбрана може Капела да одигра, не сум ги гледал Хјустон до толку, затоа викам поарно скокови, белким 9 ќе фати. И што и да пишеш НБА е премногу амбициозно, стално си мислам еве пак фрлам со мака фатени пари од фудбал на кошарка :icon_lol:

Ne igra Capela, toa e rabotata.

Не знам што одбрана може Капела да одигра, не сум ги гледал Хјустон до толку, затоа викам поарно скокови, белким 9 ќе фати. И што и да пишеш НБА е премногу амбициозно, стално си мислам еве пак фрлам со мака фатени пари од фудбал на кошарка :icon_lol:
А не разбирам, ако не пратиш зошто тогаш играш НБА? Или прати го спортот и клади се или препиши од некој што стварно го прати, еве на пример @Деко reloaded!

А не разбирам, ако не пратиш зошто тогаш играш НБА? Или прати го спортот и клади се или препиши од некој што стварно го прати, еве на пример @Деко reloaded!
Пратам во ограничена мера, одредени тимови и играчи, и да, обично препишувам или читам од интернет препораки кога баш сакам нешто да пишам. Еве на пример, Нуркиќ знам дека против Кингс игра добро, оти и двата тима колку толку ги пратам. За Јута и за Сан Антонио прочитав доста препораки. Ама како би требало да заврши Бостон-Бруклин - е тоа појма немам, затоа и не ја ни земам в предвид таа утакмица.

А, Деко за вечерва не ставил препорака колку што гледам.

Нишикори не знае кај тера,а кепецов полски растур прави..Винери од сите страни.:popce::popce: Какви сервиси вади ..

Нишикори минуска го чекам и пољаков повреден два сета игра и не предава, седи в место и мава.Абе не е возможно

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Марк Гасол и Чеди Осман вечити минуски ги фаќам, еднаш не ме паднале до сега.
Овај вториов на лето кај мене во теретана идат. :D

Гасол на крајот на трета 7 скока имаше и до крајот ни еден, 2 фалеа да направи.

Го чекам Тием.

Тоа е тоа, врв на кладење на Тенис, се кладиш на двајца ретарди и чекаш да видиш каков начин ќе измислат и двајцата да изгубат.

Очекувам барем забавен меч ако ништо друго :D

Марсенич треба да иде над 2.5, Кореа +6.5, Бразил +3.5 и Германија +3,5[DOUBLEPOST=1547558950][/DOUBLEPOST]
Кој пуца пенали во Австрија?

Треба Вебер да е прв али мислам дека овој менува, некогаш и Сантос оди да шутира прв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom